Doi barbati bauti, blocati intr-o masina rasturnata! Cine sa fie soferul?

02-03-2009 00:00

Pe o sosea din judetul Constanta s-a petrecut un accident fara urmari grave, dar care le da multe batai de cap politistilor. Acestia au gasit o masina rasturnata, in care ramasesera blocati doi barbati.

Cei doi sustineau ca soferul ar fi iesit singur din masina si s-a facut nevazut, imediat dupa accident.

Politistii spun insa ca nu este exclus ca la volan sa se fi aflat chiar unul dintre cei doi, care a inventat povestea pentru ca era baut.

Unul dintre barbati a incercat sa demonstreze politistilor ca el a fost doar pasager in autoturismul implicat in accident. A afirmat cu tarie ca soferul a intrat in panica, a iesit pe burta din masina rasturnata si s-a facut nevazut. Omul a recunoscut ca si el, si cel cu care statea pe bancheta din spate se cinsteau cu bere. Mai spune ca veneau toti trei de la o petrecere de 1 Martie si se indreptau spre casa, spre Constanta.

Cei doi pasageri au scapat doar cu niste vanatai.

Politistii trebuie acum sa stabileasca cine se afla la volan. Daca soferul a fugit de la locul accidentului, el risca sa se aleaga cu o amenda usturatoare si, cel mai probabil, va ramane si fara permis.

Si in Bucuresti, un sofer a ajuns cascador fara voie, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba, pe o strada din cartierul Titan, si s-a rasturnat cu masina. A lovit apoi trei autoturisme parcate pe marginea drumului.

Barbatul aflat la volan a fost ranit usor si a refuzat ingrijirile medicale.


VIDEO PROTVPLUS.RO