Femeia gasita moarta in Canalul Dunare-Marea Neagra, victima unei crime?

Dată publicare: 29-06-2009 00:00
Dată actualizare: 17-10-2012 05:08


Serie de coincidente sinistre, in acelasi punct al Canalului Dunare - Marea Neagra. Foarte aproape de localitatea Cumpana, apa a scos la suprafata cadavrul unei femei.


Cativa pescari au dat alarma dupa ce au vazut oroarea. Adica o mana descompusa de femeie, iesind din apa. In aceste conditii, criminalistii au aparut de urgenta. Aveau sa inlemneasca dupa ce un scafandru le-a spus ca victima avea un cablu metalic in jurul gatului, iar picioarele ii erau strans legate. Ca sa nu scape, cel care i-a facut asta a atarnat de trup o dala de beton mai grea de 100 de kilograme.

Cine este aceasta femeie e greu de spus. Corpul este intr-o stare avansata de putrefactie, dupa ce a stat in apa trei luni, conform anchetatorilor. Acestia iau in calcul ipoteza unei crime ingrozitoare.

Cum era de asteptat, politistii nu au gasit niciun act de identitate sau alte obiecte care sa-i ajute la identificare. Pana acum, cred ei, femeia avea intre 45 si 50 de ani si purta 36 la picior.

Tulburator este ca in urma cu doua luni, in aceeasi zona a fost gasit si cadavrul unui barbat. Avea un bolovan legat de picioare cu o funie si inca unul in zona pieptului. In cazul lui, procurorii pareau convinsi ca s-a omorat.

Se anunta o ancheta dificila, pentru ca inca lipsesc indicii importante. Abia marti, anchetatorii vor aduce o macara care sa scoata din apa dala de beton grea de peste 100 de kilograme, de care era legat trupul femeii. Vor sti daca va ramane in picoare varianta unei sinucideri, dupa ce vor inecerca sa vada daca o singura persoana poate arunca dala in apa.

Pana acum, se stie ca femeia a murit dupa ce a fost aruncata in apa. Intre timp, politistii compara datale ei cu cele ale persoanelor disparute.

Daca este vorba despre o crima, modul de operare seamana izbitor cu alte trei crime in serie, pentru care un barbat a fost condamnat pe viata. Remus Stefan Chiper, in varsta de 31 de ani, a ucis in chinuri trei oameni: i-a zdrobit cu barosul, i-a impachetat in saci de plastic, a legat bolovani de ei si i-a aruncat tot in canalul Dunare-Marea Neagra, in aceeasi zona in care a aparut cadavrul misterios.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO