Andrei Gheorghe: Este un abuz si o hartuire ceea ce mi se intampla

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE - Consilierul ministrului de finante este cercetat de politie, pentru un accident rutier in care a fost implicat marti seara. O simpla tamponare - spune el, un accident cu victime - reiese din dosar.

 

Andrei Gheorghe a lovit din spate o masina, la un semafor din Bucuresti, iar dupa o vreme, soferul ei si pasagera din dreapta se prezentau la sectie si reclamau ca femeia se simte rau. A acuzat dureri de gat, insa a refuzat sa fie consultata de un medic.

Politistii i-au luat permisul lui Gheorghe si il cerceteaza si pentru ca a refuzat sa dea probe biologice.

Cu permisul retinut si cu o investigatie pornita pe numele lui, Andrei Gheorghe s-a prezentat miercuri la Brigada Rutiera, pentru audieri. Toata investigatia s-a declansat dupa ce o tamponare in trafic s-a transformat in "eveniment rutier soldat cu ranirea unei persoane".

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Mai exact, Andrei Gheorghe nu a reusit sa franeze la timp si a lovit din spate un alt autoturism, care oprise la un semafor de pe soseaua Kisellef. In urma impactului, cele doua vehicule au fost avariate. Cei doi soferi au facut schimb de date personale si s-au despartit.

Legea spune ca daca exista intelegere amiabila, conducatorii nu mai merg la sectie. Numai ca celalalt sofer s-a prezentat la Biroul Tamponari Sectorul 1, impreuna cu pasagera din dreapta, care a spus ca ii este rau.

Asa ca a fost chemata imediat o ambulanta. Medicii i-au pus guler cervical, insa femeia a refuzat sa mearga la spital pentru consult.

Totusi, in baza declaratiilor femeii si a interventiei ambulantei, politia a inceput cercetarile pentru ranire, caz in care se face cercetarea la fata locului. Toti cei implicati s-au intors asadar tarziu in noapte, pe Kiseleff.

Dupa masuratori, politistii i-au cerut consilierului ministrului finantelor sa sufle in etilotest, ceea ce s-a si intamplat. Rezultatul: 0. Urmatoarea etapa a investigatiei, spune legea: recoltarea de probe biologice.

Andrei Gheorghe spune ca ar fi acceptat un test de urina sau de saliva, dar in niciun caz de sange. Legea spune insa ca cine refuza recoltarea de probe biologice, care inseamna sange, risca inclusiv inchisoarea, de la 2 la 7 ani. Celalalt sofer a mers la Instititul de Medicina Legala, pentru prelevare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca lui Andrei Gheorghe i s-a retras permisul de conducere, pentru ca a refuzat proba biologica in urma accidentului.

In schimbul permisului, Andrei Gheorghe a primit o dovada inlocuitoare. Conform legii, aceasta poate fi cu sau fara drept de conducere si se elibereaza pentru 15 zile. In cazul lui Andrei Gheorghe, actul este fara drept de conducere, pentru ca se cerceteaza o infractiune din Codul Rutier, a mai precizat Ciocan.

Andrei Gheorghe a fost numit la sfarsitul anului trecut in functia de consilier pe probleme de comunicare al ministrului de finante, Gheorghe Vladescu.

In luna mai 2008, Andrei Gheorghe a ramas fara permis, dupa ce politistii l-au prins in stare de ebrietate la volan. Realizatorul a fost acuzat atunci ca i-a injurat pe oamenii legii si chiar l-ar fi scuipat pe unul dintre ei.

Departamentului de comunicare din Ministerul Finanţelor, Andrei Gheorghe, i-a fost retras permisul de conducere pentru cercetări, după ce a refuzat proba biologică în urma accidentului.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Dupa Andrei Gheorghe, inca un consilier celebru la Finante: Dan Bittman!
Dupa Andrei Gheorghe, inca un consilier celebru la Finante: Dan Bittman!

UPDATE: Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a fost numit consilier al ministrului de finante, Sebastian Vladescu, pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.