Dupa Andrei Gheorghe, inca un consilier celebru la Finante: Dan Bittman!

13-01-2010 00:00

UPDATE: Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a fost numit consilier al ministrului de finante, Sebastian Vladescu, pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.


"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat Vladescu, pentru Mediafax.

In urma cu doua saptamani, Sebastian Vladescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe realizatorul de emisiuni si radio Andrei Gheorghe.

"Dan Bittman va incerca sa gaseasca acele solutii de a comunica cu cetatenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.

"Rolul meu va fi sa fac ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete" a declarat pentru agentia Mediafax artistul. Cu alte cuvinte, Bittman intentioneaza "sa faca legatura" intre lumea reala si cea a politicienilor.

Intrebat daca exista o relatie de prietenie cu Dan Bittman, ministrul finantelor a precizat ca expresia potrivita ar fi ca se cunosc.

"Sunt doi oameni pe care ii apreciez pentru ce au facut in meseriile lor. Sper ca isi vor face treaba impreuna", a mai spus Vladescu.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26