Dupa Andrei Gheorghe, inca un consilier celebru la Finante: Dan Bittman!


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 09:07
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Politice

UPDATE: Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a fost numit consilier al ministrului de finante, Sebastian Vladescu, pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.


"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat Vladescu, pentru Mediafax.

In urma cu doua saptamani, Sebastian Vladescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe realizatorul de emisiuni si radio Andrei Gheorghe.

"Dan Bittman va incerca sa gaseasca acele solutii de a comunica cu cetatenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.

"Rolul meu va fi sa fac ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete" a declarat pentru agentia Mediafax artistul. Cu alte cuvinte, Bittman intentioneaza "sa faca legatura" intre lumea reala si cea a politicienilor.

Intrebat daca exista o relatie de prietenie cu Dan Bittman, ministrul finantelor a precizat ca expresia potrivita ar fi ca se cunosc.

"Sunt doi oameni pe care ii apreciez pentru ce au facut in meseriile lor. Sper ca isi vor face treaba impreuna", a mai spus Vladescu.

Sebastian Vladescu: Daca modificati prea mult bugetul, imi dau demisia!
Vladescu: Ca sa fim cetateni europeni trebuie sa platim taxe ca europenii!
VIDEO PROTVPLUS.RO