Primarul Timisoarei, amenintat cu moartea de Clanul Romilor Bogati!


Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2012 06:35
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Timisoara

Scrisori de amenintare cu moartea semnate de "Clanul romilor bogati din Timisoara" i-au asteptat pe birou pe primarul orasului si pe prefectul de Timis. Negru pe alb, cei doi au vazut scris ca familiile le vor fi lichidate de un "kilar strain".


Scrisorile, scrise cu pixul, cu litere de tipar, au acelasi continut. Doar functia a fost schimbata in cazul prefectului, pentru ca prima data scrisoarea a ajuns la primar. Cu un scris ce pare chinuit, expeditorii cer sa fie oprita "teroarea rasista" la care ar fi supusi romii. In caz contrar, nu doar primarul Timisoarei si prefectul de Timis ar urma sa fie lichidati de un "kilar strain", ci si apropiatii lor.

Prefectul de Timis crede ca amenintarea cu moartea i se trage de la controalele pe care le-a ordonat in casele mai multor romi. Prefectul este sigur ca a deranjat mafia romilor care fac afaceri imobiliare in Timisoara, cu forta. Oamenii s-au plans in audiente ca tiganii acapareaza cladiri intregi din centrul istoric al orasului, dupa ce ii terorizeaza pe proprietari si ii obliga, prin amenintari, sa vanda casele pe nimic. A facut mai multe controale, iar in timpul unuia chiar a primit amenintari.

Criminalistii spera sa gaseasca ceva amprente pe scrisorile de amenintare, pe care sa le poata compara cu cele din baza lor de date.

Prefectul de Timis, amenintat cu moartea
Prefectul de Timis a luat la puricat casele cu probleme locuite de romi
Prefectul de Timis, scapat de
VIDEO PROTVPLUS.RO