Baiatul care ar fi fost lovit de Basescu are 15 ani si e din comuna Drajna

Ultima actualizare: 01-11-2012 20:33
Traian Basescu

Baiatul care ar fi fost lovit de Traian Basescu, in timpul unui miting electoral din 2004, este din comuna prahoveana Drajna, are 15 ani, iar in prezent se afla cu mama sa in Italia.

Primarul comunei Drajna, Mihai Gavrila, a declarat ca il cunoaste pe baiat, caracterizandu-l drept "un copil normal si libertin, in sensul ca ii place sa cunoasca si sa inteleaga".

Primarul din Drajna a spus ca, din informatiile pe care le are, baiatul a terminat anul trecut clasa a VIII-a, iar in prezent se afla in Italia la mama sa, care lucreaza acolo. Primarul a spus ca, din cate stie, copilul nu are tata.

Intrebat cum crede ca a ajuns minorul la acea manifestare electorala, primarul Mihai Gavrila a explicat ca, din cate isi aminteste, a fost vorba despre un miting electoral dinaintea alegerilor prezidentiale din 2004 si ca la acel miting au venit de la Drajna la Ploiesti "doua sau trei autocare" cu membri PNL si simpatizanti ai lui Traian Basescu. Primarul a spus ca este posibil ca baiatul "sa se fi agatat de grupul organizat care a venit din Drajna".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!