Au furat calea ferata! Nu deraiaza trenul dintr-atata, s-au aparat hotii

Ultima actualizare: 19-07-2012 20:18

Nimeni nu mai poate garanta ca un tren va ajunge la destinatie, din cauza hotilor care-ar fura chiar si terasamentul. Trei dintre ei au fost prinsi miercuri seara in Dambovita, pe cand demontau zeci de traverse de sustinere a sinelor.


Cei trei hoti au venit din Prahova. Au 19, 21, respectiv 32 de ani si le-au spus politistilor ca au furat traversele dupa ce un patron le-a promis niste bani daca i le duc acasa. Omul cu pricina sustine insa ca are constiinta curata si cine-i vinovat sa raspunda!

Cei trei prahoveni s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Din cauza ca au furat componente de cale ferata, legea este cu atat mai drastica si prevede sanctiuni speciale.
 
Astfel, daca vor fi gasiti vinovati, ei ar putea primi pana la 15 ani de inchisoare. Si patronul cercetat pentru complicitate va ajunge in fata judecatorilor: politistii spun ca au dovezi clare ca el le-ar fi pus la dispozitie celor trei uneltele pentru furt.

In zona de unde au fost sustrase traversele circula doar trenurile de marfa, pe ruta Moreni-Filipestii de Padure. Urmeaza ca lucratorii CFR sa repare linia, pentru a inlatura pericolul unei deraieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO