S-a aruncat sub rotile unui tren ca sa scape de o ancheta

Ultima actualizare: 24-08-2012 15:19

Pana si moartea i-ar mai fi dat o sansa, dar incapatanarea unui barbat de 44 de ani a fost de neoprit. Barbatul din Baia Mare s-a aruncat sub rotile unui tren de calatori.

L-au vazut luandu-si viata zeci de oameni, care erau in acel moment pe peron.Barbatul incercase si miercuri dimineata sa-si curme zilele, dar a fost salvat la timp.

Mircea Radu Bancosh avea 44 de ani si o pozitie sociala de invidiat. Pana la sfarsitul lunii aprilie, ocupase functia de adjunct la Administratia Financiare Baia Mare pe partea de control.

In urma cu cateva luni se pare ca ar fi luat mita de la administratorul unei firme din Baia Mare si s-a trezit cu DNA-ul pe cap. Cel mai probabil, ingrijorat de ancheta, omul nu a mai tinut cont ca are o nevasta si un copil: s-a aruncat fara nici o ezitare in fata trenului care intra in gara Baia Mare.

Oamenii care se aflau in gara au privit scena, fara sa-l poata salva pe barbatul care a recurs la acest gest extrem. Persoanele care se aflau in zona spun ca mecanicul a incercat, fara succes insa, sa evite impactul.

Politistii de la Transporturi Feroviare, criminalistii si medicii de la Ambulanta au fost chemati in gara ca sa constate decesul barbatului.

Vecinii barbatului au crezut ca e o gluma cand au aflat de sinuciderea sa. Ei spun ca era o fire vesela si nu lasa impresia ca ar avea vreo grija.

Mircea Radu Bancosh ocupase, in urma cu mai multi ani, o functie de conducere si in cadrul Garzii Financiare Maramures. In urma inlocuirilor din institutiile descentralizate a fost eliberat din functia de director adjunct si optase pentru un post de sef de serviciu, in Administratia Financiara Baia Mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO