A fugit de moarte si a nimerit chiar in bratele ei!

Ultima actualizare: 17-05-2012 10:16

Este povestea terifianta a unui om de afaceri din Deva, care a pierit luni noapte, carbonizat intr-un accident de masina.


Nu stiam unde merge, ne mira ca a ajuns acolo el nu bea, era atent la volan, am mers cu el mii de kilometri, nu imi explic... dar voia lui Dumnezeu este mai mare.
Marcel Rosu - cumnat

Rudele spun, ca plecase de acasa ca sa uite de necazuri: aflase ca sotia sa, cardiaca si cu o tumoare pe creier este in stare grava. Se pare ca omul, gonea nebuneste pe sosea, cand a intrat cu masina intr-un cap de pod.

Barbatul in varsta de 33 de ani din Deva a ars de viu, spun legistii. Soferii care treceau pe drumul dintre Sebes si Orastie spun ca au vazut doi oameni care incercau sa iasa din masina in flacari. Nu au avut cum sa ii salveze.

Rudele omului de afaceri, care conducea masina, n-au stiut nimic de el. Vestea ca si-a gasit sfarsitul, intr-un mod cumplit si la zeci de kilometri de casa i-a socat.

Stresat si probabil cu gandul la amarul sau, n-a mai fost atent la drum. A pierdut controlul masinii, care a iesit de pe sosea, s-a lovit de un cap de pod si a luat foc. Nici soferul nici pasagerul n-au scapat cu viata. Anchetatorii incearca sa afle acum cine era pasagerul. Este posibil, spun ei sa fi fost un barbat, luat la ocazie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO