Accident cu repetitie! Un camion al Armatei a omorat un om, pe DN1A!

Dată publicare: 05-08-2009 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 08:31


Infioratoare coincidenta pe Drumul National 1A, exact in locul in care marti, un camion militar s-a rasturnat. Un alt vehicul de mare tonaj al Armatei, scapat de sub control, a facut prapad. 

 


Adus sa recupereze mastodontul prabusit, a luat-o singur la vale si s-a oprit doar dupa ce a izbit un autoturism aflat in coloana. Soferul masinii, care a incercat disperat sa isi salveze sotia, a murit pe loc, strivit. Ea a scapat.

Un accident incredibil, isi amintesc martorii. Masinaria de zeci de tone a Armatei a luat-o la vale, fara ca cineva sa fie la volan. Ce a urmat a fost devastator.

Camionul urias fusese parcat pe marginea soselei si, din senin, a pornit. In coloana, soferul din primul autoturism l-a vazut si a iesit din masina, in incercarea de a-si salva sotia, impietrita de groaza pe scaunul din dreapta. N-a apucat.

Superiorii soferului camionului cred ca acesta nu a gresit.

Se pare ca si accidentul de marti a fost cauzat de o defectiune tehnica la sistemul de franare a camionului militar.

Soferul camionului militar este cercetat acum de politistii de la Rutiera, pentru ucidere din culpa. Ambele masini vor fi trimise la o expertiza tehnica, pentru a se stabili daca aveau sau nu defectiuni la sistemele de franare.

Marti, trei militari au fost raniti, dupa ce camionul in care erau s-a rasturnat la marginea drumului, iar soferul sustine ca n-au mai functionat franele.

Sotia barbatului care a murit miercuri a fost ranita usor, insa medicii s-au chinuit sa o ajute sa isi revina - ore in sir a fost in stare de soc.


VIDEO PROTVPLUS.RO