E.U. YES LA VOT. Harta interactivă cu secțiile de votare din străinătate

01-05-2019 13:31


Sectii de votare in strainatate la alegerile europarlamentare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat că pune la dispoziția românilor harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Pentru a facilita alegătorilor români din afara ţării accesul la adresele celor 441 secţii de votare organizate în străinătate pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă dezvoltată pe platforma Google Maps şi accesibilă pe site-ul MAE la adresa : http://www.mae.ro/maps/3789, anunță MAE.

Astfel, cetățenii români aflați în străinătate pot afla din timp care este secția de votare cea mai apropiată de localitatea în care se vor afla în data de 26 mai 2019.

În străinătate vor fi organizate 441 de secții de votare, cu 251 de secții de votare față de 2007, 2009 și 2014 (când au existat 190 de secții).

Informații suplimentare privind votul în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European sunt disponibile pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe, la secţiunea dedicată, (http://www.mae.ro) precum și pe site-urile misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO