Preparatul de Paște aflat pe masa tuturor și care poate fi consumat fără frică
Înainte de Paște, tradiția ne invită în bucătărie. Iar meniul nu este întotdeauna prietenos cu dietele.
Poate fi adaptat însă, ne spune astăzi ”Doctorul de bine”... ca să putem respecta regula de aur a oricărei sărbători în jurul unei mese încărcate: moderația!
Vreți să vă bucurați de masa de sărbători, fără să vă treziți cu kilograme în plus? Aflați că se poate. Ce avem în meniul de Paște? Preparate din carne de miel: borș, drob, friptură, stufat. Niciunul dintre ele nu reprezintă un pericol. Dacă degresăm carnea înainte sau după ce gătim și evităm să adaugăm ulei în exces în compoziția mâncării.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Oul fiert este, prin definiție, un prieten al curei de slăbire. Consumați-l fără frică- stimulează secreția de bilă și ușurează digestia. Cu o singură condiție: să nu-l mâncați cu maioneză.
Cum evităm să ne cadă grea masa de Paște la digestie
Și la capitolul dulciuri, strămoșii noștri au fost inspirați când au creat pasca. O alăturare sănătoasă dintre cozonac și brânza proaspătă de primăvară. Este un desert echilibrat nutrițional, care face parte din categoria produse de panificație, nu de cofetărie.
Paștele fudul – nimic din meniul acestei sărbători nu are legătură cu ghiftuiala de la sfârșit de an. Chiar și așa, ne așteaptă 2-3 zile în care mâncarea este activitatea de bază.
Cum să procedăm ca să nu ne cadă greu nici la digestie, nici la cântar? Evităm să mâncăm totul la o singură masă.
Informațiile complete pot fi obținute din video-ul atașat.