Trei reguli importante care asigura succesul curelor de slabire. VIDEO

20-02-2013 10:57

Ati tinut multe cure de slabire, dar au dat gres? Atunci incercati sa tineti cont de trei reguli importante care asigura succesul dietelor. Una ar fi consumul corect de lactate. Aflati ce efecte benefice are pentru silueta.

Aveti mai multe cure de slabire esuate la activ? Atunci ar fi cazul sa va orientati spre cateva alimente eficace in diete. Un nutritionist american recomanda rodia, fasolea si dovlecelul.

In orice cura de slabire, alegeti alimente care satisfac nevoia de dulce, dar care contin zaharuri cu absorbtie lenta. Este singura metoda ca sa evitati frustrarile.

 

"La capitolul acesta sunt doi mari prieteni, doua fructe: capsunile si perele. Capsunile au un zahar care se absoarbe foarte lent, ne ajuta sa fim satisfacuti, datorita gustului dulce, fara mule calorii", a dezvaluit medicul Mihaela Bilic.

 

Acelasi calitati le au si perele. Sunt indicate inclusiv in diabet, in ciuda miturilor.

Al treilea fruct destinat slabirii este rodia. Acesta contine substante care actioneaza tintit pe celulele grase, dar mecanismul nu se cunoaste exact. Un alt obiectiv in cura de slabire vizeaza reducerea absorbtiei grasimilor. Aceasta se poate face prin consumul de lactate.

 

Lactatele cresc cu 30% rata de slabire fata de o dieta care nu le-ar contine.

Al treilea obiectiv in scaderea ponderala este asigurarea satietatii. O puteti obtine prin meniuri bogate in legume si leguminoase.

 

La capitorul legume, dovlecelul are calitati de necontestat.

 

Nu ezitati sa condimentati legumele cu boia de ardei. Ardeiul intensifica metabolismul celular.

Nu uitati nici de o regula esentiala cand micsorati portiile alimentare: "Un alt mare secret este sa le mestecam foarte mult, de 50 de ori imbucatura, pana cand hrana devine lichida si in felul acesta o sa ne saturam cu cantitati mici de alimente", a spus nutritionistul Andreea Dragomirescu.

 

Nutritionistii spun ca e normal sa slabiti maximum 4 kilograme pe luna.