Șnițelele și cașcavalul pane, adevărate „bombe” pentru organism


Ultimul update: Luni 17 Decembrie 2018 10:18
Data publicarii: Luni 17 Decembrie 2018 10:07
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?

Alimentele care conțin amidon se transformă în veritabile bombe pentru organism atunci când sunt prăjite.

Vorbim despre preparate precum cartofii pai, cașcavalul pane sau șnițelul. Combinate cu grăsimea, glucoza din ele determină o reacție chimică din care rezultă acrilamida, o substanță toxică.
Nu vorbim despre interdicții, ci despre moderații.

Irezistibilele pane-uri: pește, șnițele, cașcaval pane. Este cea mai proastă idee în privința bucătăriei. Gogoșile intră în aceeași categorie.

Aflați mai multe din video.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Riscurile la care ne expunem dacă prăjim cartofii la peste 175 de grade. Ce este acrilamida
Riscurile la care ne expunem dacă prăjim cartofii la peste 175 de grade. Ce este acrilamida
Studiu: O substanta din cartofii prajiti creste riscul de dezvoltare a cancerului
Studiu: O substanta din cartofii prajiti creste riscul de dezvoltare a cancerului
Medicii avertizeaza asupra prajirii alimentelor care contin amidon. Ce substante cu potential cancerigen rezulta
Medicii avertizeaza asupra prajirii alimentelor care contin amidon. Ce substante cu potential cancerigen rezulta
Sarcina
Problema de sănătate care poate pune sarcina în pericol. Cum se vindecă
Afecțiunile care cresc riscul de gripă. Cum putem evita îmbolnăvirea
Cum putem preveni leziunile care apar la nivelul timpanului
Puiul conține aceeași cantitate de grăsime ca mușchiul de porc. De ce trebuie să mâncam diversificat
Călătoria către cea mai nobilă dintre băuturi. De la must și tulburel, la vin parfumat și vinars
Povești culinare cu Irina Rimes. Ce mânca artista în copilăria petrecută în Moldova
csid fumat
Cum modifică fumatul corpul: „Pacientul nu conștientizează”