Paul Ipate dezvaluie reteta primita de la tatal sau, care l-a ajutat sa castige "Ferma vedetelor". Ce a facut apoi cu banii

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19

''Mama si tata m-au invat sa interactionez cu toti oamenii, indiferent de mediul din care provin! Din acest motiv, ma descurc'', ne spune un invingator: actorul Paul Ipate, care a plecat cu toti banii din... Ferma Vedetelor.

De la Paul Ipate am invatat o mica lectie de supravietuire. Dar si de generozitate: a donat jumatate din suma castigata in Cipru.

Sa te adaptezi in orice situatie! Usor de spus, greu de facut. Paul Ipate ne da reteta pe care a primit-o de la tatal lui: “Ca sa te adaptezi inseamna sa intelegi mediul in care traiesti. Tata avea o chestie care m-a uimit toata viata: putea sa vorbeasca de la un boschetar la un diplomat, statea la bere cu ei. Bai, tata, cum poti? Asculta-i! Fiecare om are contextul lui de viata si nu poti judeca numai dupa o singura chestiune. Numai dupa cum arata sau ce spune, in spatele a ce ce spune sunt mai multe povesti pe care nu le stii.”

“Uneori cind nu ai ce sa faci, faci, te zbati, lasi lucrurile sa se intimple dar ce e important -sa fii bun si sincer. Cu tine!”, spune Paul Ipate. “De aici plec eu intr-o relatie cu un om”

Toate aceste detalii ale supravietuirii au fost bulversate, in saptamanile petrecute in Cipru, de… foame.

“Atunci cind lasi un om nemincat scoti ce-i mai rau din el si s-au inmplat lucruri nasoale din cauza asta. A fost rau cu mincarea”, recunoaste el. I-a trecut foamea, asa ca acum poate sa isi faca un portret real.

“Sunt foarte naiv si foarte impulsiv, sunt extrem de impulsiv, am mai temperat acest lucru de-a lungul anilor prin exercitiu. Agresivitatea e in mine, nu am cum sa neg importanta ei, sa nu ma identific cu ea. Si eu pling, si eu tip si eu injur. bVorbeam cu un batrin de 98 de ani care a spus ca, daca nu crezi in nimic, omul fara credinta nu se numeste om. Ca e Allah, ca e Iisus, ca e Buddha, cine vreti voi, trebuie sa sa crezi in ceva. Asa zic eu si cu lucrurile astea as incepe”, incheie Paul Ipate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO