Paul Ipate dezvaluie reteta primita de la tatal sau, care l-a ajutat sa castige "Ferma vedetelor". Ce a facut apoi cu banii


Ultimul update: Miercuri 22 Iunie 2016 01:19
Data publicarii: Vineri 10 Iunie 2016 15:12
Categorie: CSID

''Mama si tata m-au invat sa interactionez cu toti oamenii, indiferent de mediul din care provin! Din acest motiv, ma descurc'', ne spune un invingator: actorul Paul Ipate, care a plecat cu toti banii din... Ferma Vedetelor.

De la Paul Ipate am invatat o mica lectie de supravietuire. Dar si de generozitate: a donat jumatate din suma castigata in Cipru.

Sa te adaptezi in orice situatie! Usor de spus, greu de facut. Paul Ipate ne da reteta pe care a primit-o de la tatal lui: “Ca sa te adaptezi inseamna sa intelegi mediul in care traiesti. Tata avea o chestie care m-a uimit toata viata: putea sa vorbeasca de la un boschetar la un diplomat, statea la bere cu ei. Bai, tata, cum poti? Asculta-i! Fiecare om are contextul lui de viata si nu poti judeca numai dupa o singura chestiune. Numai dupa cum arata sau ce spune, in spatele a ce ce spune sunt mai multe povesti pe care nu le stii.”

“Uneori cind nu ai ce sa faci, faci, te zbati, lasi lucrurile sa se intimple dar ce e important -sa fii bun si sincer. Cu tine!”, spune Paul Ipate. “De aici plec eu intr-o relatie cu un om”

Toate aceste detalii ale supravietuirii au fost bulversate, in saptamanile petrecute in Cipru, de… foame.

“Atunci cind lasi un om nemincat scoti ce-i mai rau din el si s-au inmplat lucruri nasoale din cauza asta. A fost rau cu mincarea”, recunoaste el. I-a trecut foamea, asa ca acum poate sa isi faca un portret real.

“Sunt foarte naiv si foarte impulsiv, sunt extrem de impulsiv, am mai temperat acest lucru de-a lungul anilor prin exercitiu. Agresivitatea e in mine, nu am cum sa neg importanta ei, sa nu ma identific cu ea. Si eu pling, si eu tip si eu injur. bVorbeam cu un batrin de 98 de ani care a spus ca, daca nu crezi in nimic, omul fara credinta nu se numeste om. Ca e Allah, ca e Iisus, ca e Buddha, cine vreti voi, trebuie sa sa crezi in ceva. Asa zic eu si cu lucrurile astea as incepe”, incheie Paul Ipate.

iLikeIT. Paul Ipate joaca in primul film interactiv 360 facut in Romania,
iLikeIT. Paul Ipate joaca in primul film interactiv 360 facut in Romania, "Escape". Imagini in premiera
O pisică, lângă fiecare copil. Motivul pentru care medicul ne dă acest sfat
O pisică lângă fiecare copil. Motivul pentru care medicul ne dă acest sfat
Cum ne pregătim pentru vacanță. Proceduri de înfrumusețare pentru începutul verii
Importanța vitaminei D în organism și cum o obținem de la soare fără să ne ardem pielea
Adrian Nartea, de la instructor de squash, la actorie. Cum se pregătește pentru serialul Vlad
Alcoolul ne prostește, la propriu. Testul care ne arată dacă am ajuns la dependență
Cum apar ticurile la copii şi cum pot scăpa de ele
CSID alergie
Cum facem diferența între rinită alergică și răceală și cum o tratăm