Patru tipuri de tigari personalizate, create de un designer taiwanez, ne-ar putea ajuta sa renuntam la fumat


Ultimul update: Vineri 06 Iunie 2014 06:56
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014 17:45
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?
tigari

Un creator taiwanez a dezvoltat patru feluri de tigari pentru a veni in ajutorul celor care nu reusesc sa se lase de fumat. Proiectul se numeste Tobacco si este conceput sa se adreseze cu succes diferitelor tipuri de fumatori.

Proiectul Tobacco contine patru tipuri de tigari, care sa acopere obiceiurile fumatorilor de pretutindeni. Ideea este sa se incurajeze renuntarea la fumat treptat, si nu dintr-o data, pentru a avea mai mult succes pe termen lung.

Pentru cei care isi doresc sa se lase de fumat, procesul este unul anevoios. Conceptul meu este inovator prin faptul ca se foloseste de interactiunea dintre fumatori si cei care incerca sa se lase de fumat”, explica taiwanezul Tseng Yi Wen.

Tobacco Luck este un set de tigari in care fiecare are un filtru mai lung decat precedenta.

Al doilea design, Tobacco Sharing, le da fumtorilor sansa sa isi imparta tigara cu un prieten. Mai precis, acest model este o tigara cu filtru la ambele capete, care se poate injumatati.

Tobacco Trace este pachetul in care fiecare tigara e numerotata, astfel incat sa nu mai exista scuza ca am uitat cate am fumat intr-o zi.

Ultimul model, Tobacco Day, functioneaza intr-o maniera asemanatoare, mizand pe constientizarea consumatorului – acest pachet are zilele dintr-o luna imprimate pe tigari.

Deocamdata insa, proiectul Tobacco ramane la stadiul de concept si nu este inca disponibil la vanzare, noteaza Daily Mail.
 

Sursa: Daily Mail