McDonald's isi deschide usile pentru prima data. Ce se ascunde in spatele celor mai cautate produse de tip fast-food. VIDEO

Dată publicare: 14-10-2014 11:50
Dată actualizare: 17-10-2014 07:19


McDonald's

McDonald's lanseaza campania "Mancarea noastra. Intrebarile voastre" in Statele Unite. Astfel, clientii vor putea sa vada cum se prepara mancarea si vor afla raspunsurile la toate nelamurile lor.

Reprezentantii lantului de restaurante fast-food deschid usile de la Fresno, California, unei echipe de televiziune de la emisiunea Good Morning America.

In cadrul campaniei, oamenii vor putea sa observa intregul proces de preparare a mancarii, dar si faptul ca burgerii sunt facuti 100% din carne de vita.

"Vom incepe aceasta calatorie pe care am numit-o simplu: Mancarea noastra. Intrebarile voastre. O sa ne deschidem
usile pentru clientii nostri si le vor raspunde la toate intrebarile"
, a spus unul dintre directorii companiei.

Prin aceasta initiativa, McDonald's vrea sa puna capat tuturor zvonurilor aparute in presa in legatura cu felul in care se prepara produsele. Compania da asigurari ca in carnea de vita nu exista viermi, dar si ca imaginea cu  acea pasta rozalie nu are nicio legatura cu fast-food-ul.

Pe de alta parte insa, compania a recunoscut pe site-ul oficial ca foloseste in uleiul pentru prepararea de McNuggets
substanta Dimethylpolysiloxane, dar si ca in carnea din care se fac preparatele se afla hormoni, mentionand faptul ca este o practica des intalnita la fermele de animale din SUA, care apeleaza la astfel de practici pentru cresterea rapida, scrie Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

Tags: mcdonald's,