Cum alegem mâncarea pentru o cină unică şi irepetabilă. Recomandările specialiştilor

Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2018 12:34
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 14:39
Categorie: CSID

La o portie de peste merge la fix un pahar de vin alb, iar o cupă de spumant sec complimentează la fix o felie de tort. V-am dezvăluit din start două preconcepţii în asocierea dintre mâncare şi vinuri.

Mâncarea este, până la urmă, un algoritm chimic, o experienţă unică şi irepetabila, de la o preparare la alta. Părăsim acum laboratorul numit şi "bucătărie" şi căutăm vocea specialistului în vinuri pentru o experienţă completă.

Marinela Ardelean este specialist în vinuri. După mulţi ani petrecuţi în Italia, s-a întors în ţară şi a scris o carte despre cum ar trebui potrivit ce mâncăm cu ce bem. Pentru peştele cu risotto de cartofi dulci a deschis un vin roşu.

Reţineţi regula generală: nu există decât sugestii de potrivire, nu răspunsuri corecte. Ceea ce vă oferă, înainte de a lua loc printre prieteni, şansa de a face din jocul culorilor, al gusturilor şi al miresmelor o bucurie în plus.

Detaliile le găsiți în materialul video atașat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cum putem evita risipa de alimente
Cum putem evita risipa de alimente
radiografie dinti
Radiografia dentară NU crește riscul de cancer. Explicația medicilor specialiști
Fumul de țigară distruge organismul copiilor. Cum sunt afectați de fumatul pasiv
A început sezonul infecţiilor respiratorii. Semnalele pe care le transmit ganglionii inflamați
Investigația care detectează cele mai grave boli respiratorii
De ce este importantă medicaţia premenopauză pentru sănătatea oaselor
Lecţie importantă de educaţie imunitară pentru cei mici: expunerea la viruşi şi bacterii
CSID
Recomandarea medicului ortodont pentru copiii cu probleme la dantură