Cum alegem mâncarea pentru o cină unică şi irepetabilă. Recomandările specialiştilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 14:39
Categorie: CSID

La o portie de peste merge la fix un pahar de vin alb, iar o cupă de spumant sec complimentează la fix o felie de tort. V-am dezvăluit din start două preconcepţii în asocierea dintre mâncare şi vinuri.

Mâncarea este, până la urmă, un algoritm chimic, o experienţă unică şi irepetabila, de la o preparare la alta. Părăsim acum laboratorul numit şi "bucătărie" şi căutăm vocea specialistului în vinuri pentru o experienţă completă.

Marinela Ardelean este specialist în vinuri. După mulţi ani petrecuţi în Italia, s-a întors în ţară şi a scris o carte despre cum ar trebui potrivit ce mâncăm cu ce bem. Pentru peştele cu risotto de cartofi dulci a deschis un vin roşu.

Reţineţi regula generală: nu există decât sugestii de potrivire, nu răspunsuri corecte. Ceea ce vă oferă, înainte de a lua loc printre prieteni, şansa de a face din jocul culorilor, al gusturilor şi al miresmelor o bucurie în plus.

Detaliile le găsiți în materialul video atașat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cum putem evita risipa de alimente
Cum putem evita risipa de alimente
CSID dinti
Motivul neaşteptat pentru care gravidelor le sângerează gingiile
Planta de 300 de ori mai dulce ca zahărul. Ceauşescu a încercat să o introducă în România
Cum se recuperează Camelia Potec, după o sarcină dificilă
Boala misterioasă răspândită doar în 4 judeţe din România. Ar putea avea legătură cu apa
Cum ne recăpătam sensibilitatea dentară după ce pierdem un dinte
Leziunile banale ale pielii care pot indica o afecține serioasă
femeie care mananca capsune
Boala extrem de gravă pe care o produc dulciurile, dar şi fructele mâncate seara