A scapat definitiv de cosuri dupa ce si-a pus miere de albine pe piele. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"

04-02-2014 12:43


miere de albine

O femeie a suferit o transformare senzationala scapand de toate cosurile de pe corp dupa ce a folosit doar miere de albine pura.

Fotografiile care arata schimbarea au fost postate pe Reddit. Langa fotografii, femeia a scris si cateva randuri in care explica prin ce cosmar a trecut din cauza cosurilor si cum a descoperit remediul.

"La inceputul gimnaziului au inceput sa-mi apara cosuri. Erau din ce in ce mai multe de la zi la zi. Auzeam comentarii rautacioase si imi era greata de mine cand ma uitam in oglinda. La un moment dat, nici nu mai voiam sa merg la scoala sau sa fiu in preajma altor oameni. Nu ma simteam deloc bine in pielea mea", spune tanara, care are numele de utilizator cthulhuandcats pe Reddit.

A mai spus ca a urmat si un tratament prescris de medic, care, insa, nu a ajutat-o prea mult. Nu numai ca nu i-au disparut cosurile, dar, in plus, pielea i s-a uscat si era mereu iritata.

Pana la urma a incercat mierea, la recomandarea unei prietene. Tanara, din Statele Unite, a spus ca dupa ce a aplicat pe pielea substanta dulce, utilizand tifonul, cosurile au inceput sa dispara.

"Am stat o noapte cu mierea pe fata, iar dimineata cosurile erau mult mai mici. Dupa cateva sesiuni de tratament, au disparut definitiv", a mai spus tanara.

Sursa: Reddit