Un tribunal chinez a stabilit pretul virginitatii. De ce a fost obligat un barbat sa ii plateasca 5.000 de dolari unei femei

18-09-2014 08:40


virgina

Daca pana acum nu se stabilise pretul virginitatii, China are in cele din urma un raspuns. Un barbat a fost acuzat de un tribunal si pus sa plateasca 5.000 de dolari pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o virgina.

Un tribunal din China i-a aplicat o amenda de 5.000 de dolari unui barbat, suma reprezentand cuantumul virginitatii femeii cu care acesta a intretinut relatii sexuale, scrie Daily Mail

Cu mult mai tanara decat el, Chen si-a intalnit marea dragoste, Li, in urma cu cinci ani de zile. Cu toate acestea au inceput sa se intalneasca abia in 2013. Anul trecut, insa, au plecat impreuna in Singapore, acolo unde au si avut primul contact intim. Dar cand s-au intors in China, Li s-a despartit de Chen si nu a mai cautat-o.

Suparata pe decizia barbatului, Chen si-a luat inima in dinti si s-a dus acasa la el. Acolo, in schimb, a avut parte de o surpriza de proportii. Li, cel cu care se cunostea de atat timp, era insurat.

Citeste si: Cele mai asteptate lupte din China sunt cele cu ... greieri. Localnicii castiga de pe urma insectelor mii de euro pe luna

O femeie din China a trait 24 de ani fara o parte din creier. Medicii sunt uimiti de cazul ei

 

Acela a fost momentul decizional pentru Chen. Femeia i-a intentat proces sub pretextul de “Violare a virginitatii prin deceptie”, atunci cand i-a promis ca se va insura cu ea. Aceasta a mai cerut si 81.000 de dolari pentru traumele psihice pe care le-a avut, dar si o scrisoare de iertare publica.

Chiar daca instanta a decis ca Chen nu are nevoie de atat de multi bani in urma situatiei ivite, juratii au cazut totusi de accord asupra totalului de 5.000 de dolari.

Acest caz nu este unul singular. Mai multi barbati au fost gasiti vinovati de instanta din China pentru ca ar fi mintit ca mai au o alta relatie.

Potrivit publicatiei South China Morning Post, un tribunal din Fujian a emis in februarie 2013 sentinta unui barbat care a avut o aventura de o noapte cu o femeie, in ciuda faptului ca era casatorit. In consecinta, tribunalul a hotarat ca omul ii violase femeii cu care a avut relatia de o noapte dreptul la castitate. Barbatul a fost obligat sa scrie un punct de vedere public si sa isi ceara iertare si a fost nevoit sa plateasca un yen chinezesc, adica 0.009 dolari.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO