Un rugbist a devenit homosexual, dupa un accident. Si-a parasit iubita si a devenit hair-stylist

Dată publicare: 08-11-2011 16:20
Dată actualizare: 10-10-2012 09:56


rugbist

Galezul Chris Birch avea 26 de ani, lucra la o banca si era pasionat de rugby. Tocmai isi ceruse in casatorie iubita si nimic nu prevestea bizara schimbare ce urma sa aiba loc in viata lui.

Intr-o zi, cand a iesit cu prietenii la un meci, Chris a vrut sa-i impresioneze, dar a facut o miscare gresita, si-a fracturat gatul si a suferit un atac cerebral.

Dus de urgenta la spital, tanarul si-a revenit miraculos, dar numai din punct de vedere fizic.

Personalistatea lui s-a schimbat radical, la fel si orientarea sexuala. Chris spune ca s-a trezit pur si simplu homosexual. Rudele, prietenii si mai ales iubita lui au avut un soc atunci cand au aflat asta.

Suna ciudat, dar imediat ce mi-am revenit m-am simtit altfel. Femeile nu ma mai atrageau. Niciodata nu avusesem inclinatii homosexuale, dar acum simteam ca trebuie sa-mi urmez sentimentele”, povesteste Chris.

Viata lui s-a schimbat radical. Si-a dat seama ca nu mai are nimic in comun cu fostii prieteni, cu care megea la bere si la rubgy. Si-a dat demisia de la banca si a devenit hair-stylist la un salon de coafura.

Si-a gasit un iubit, pe care l-a intalnit intr-un club de noapte. De cand a suferit cumplitul accident, Chris este mult mai cochet, mai interesat de cum arata, si-a lasat parul lung si chiar si-l vopseste.

Din pacate, familia nu poate sa-i accepte inca noua personalitate si noul mod de viata, asa incat Chris s-a mutat cu iubitul lui.

Desi a cerut sfatul unui neurolog, medicul i-a spus ca schimbarile suferite sunt din cauza atacului cerebral, care i-a afectat o parte a creierului.

Medicii cunosc multe cazuri in care oamenii incep sa vorbeasca cu accente straine sau chiar devin artisti in urma unor leziuni pe creier.

Nimeni nu poate sti insa daca tanarul fusese homosexual si inainte, dar nu constientizase acest lucru sau daca intr-adevar sexualitatea lui s-a modificat radical.

Chris spune ca nu regreta accidentul, pentru ca acum este mai fericit decat a fost vreodata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO