Tanara abandonata la nastere, intr-un fast-food, isi cauta mama. Mesajul neasteptat pe care vrea sa i-l transmita

Ultima actualizare: 14-03-2014 07:04
Katheryn Deprill

In 1986, un nou-nascut invelit intr-un pulover rosu a fost gasit abandonat in baia unui restaurant fast-food.

Dupa aprope trei decenii, fetita a crescut si iti cauta mama biologica iar zeci de mii de oameni sunt dornici sa o ajute.

Katheryn Deprill si-a inceput cautarea pe 2 martie, postand pe Facebook o fotografie cu ea, in care tine in mana un mesaj:

"Imi caut mama naturala. M-a abandonat in baia de la Burger king, cand aveam cateva ore. Ajutati-ma sa o gasesc, impartasind aceasta postare."

Katheryn, in varsta de 27 de ani, este casatorita si este mama a 3 copii. Ea s-a gandit ca imaginea va fi repostata de prietenii ei si poate de cativa dintre cunoscutii acestora. Dupa o saptamana, imaginea a fost distribuita de 27.000 de ori, de utilizatorii de Facebook din toata lumea.

Deprill a aflat ca a fost abandonata cand avea 12 ani, cand a trebuit sa studieze istoricul familiei sale, pentru un proiect scolar. Parintii ei adoptivi i-au prezentat un album cu taieturi din ziare, din 1986, in care se scria despre ea.

Artiolele povesteau cum patronul restaurantului a auzit plansetele si au descoperit-o pe Katheryn, pe podeaua baii. Unul dintre angajati au chemat politia care a incercat, fara succes, sa dea de urma mamei.

"Am inteles situatia, dar nu am putut sa cred ca e vorba de bine, ca o mama poate, pur si simplu, sa-li lasa copilul pe jos si sa plece", a declarat ea.

Tanara a mai spus ca nu doreste sa-si inlocuiasa fratii sau parintii adoptivi, pentru a a avut cea mai fericita copilarie alaturi de ei.

Katheryn, asistent medical, a declarat ca sunt multe intrebari pe care i le-ar pune mamei sale naturale.

"In primul rand, i-as multumi ca nu m-a aruncat, i-as multumi ca mi-a dat viata, ca am ajuns aici", a marturisit Katheryn.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO