S-a trezit în miez de noapte atacată de iubit cu o macetă. Cum a ajuns victima la spital. FOTO


Ultimul update: Miercuri 03 Aprilie 2019 10:27
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2019 10:24
Categorie: Bizar
tanara batuta

Sarah Whetham, în vârstă de 31 de ani, din Manchester, Marea Britanie, a scăpat printr-o minune de atacul iubitului ei, care a început să o lovească în toiul nopţii cu o macetă.

Sarah dormea când a simţit o lovitură puternică în zona capului. Când a deschis ochii, femeia şi-a văzut partenerul care o lovea. A reuşit să se elibereze într-un moment de neatenţie al bărbatului.

Rănile suferite au fost destul de grave, ea având nevoie de câteva zile de spitalizare, mai ales că loviturile au fost în zona capului.

IN GALERIA FOTO VEDETI CUM A AJUNS TANARA LA SPTIAL! IMAGINILE SUNT SOCANTE!

Sarah a povestit că relaţia a început în 2016 şi că după 2 luni cei doi au decis să locuiască împreună. În timp însă, Condor a devenit tot mai gelos şi posesiv. Femeia nu mai putea să iasă din casă fără el, iar atunci când tatăl ei a fost diagnosticat cu o boală gravă în stadiu terminal, bărbatul nu a fost de acord că ea să îşi petreacă mai mult timp la părinţii ei.

Din păcate, tatăl ei a murit, iar după 9 zile de la decesul lui, Sarah a ajuns la spital snopita în bătaie de partener.

"Nu o să pot să uit niciodată atacul, dar voi trece peste acest moment îngrozitor. În noaptea când a vrut să mă omoare era turbat de furie. Îmi reproşă de existenţa unor mesaje către un fost iubit, acele mesaje nu au existat niciodată", a declarat femeia.

Agresorul a fost condamnat la 12 ni de inchisoate pentru agresiune.

FULLSCREEN
S-a trezit în miez de noapte atacată de iubit cu o macetă. Cum a ajuns victima la spital. FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO