O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul unei proiectii "Fifty Shades of Grey". Ce a putut face o femeie

Ultima actualizare: 01-03-2015 07:07
Fifty Shades of Grey

O intreaga sala de cinema din Marea Britanie a fost evacuata, dupa ce o femeie a mers bauta la film. Detaliile povestii si marturisirile celor care au asistat la scena sunt cel putin amuzante.

Nu trecusera prea multe minute din "Fifty Shades of Grey" atunci cand sala de cinema The Cineworld din Milton Keynes a trebuit evacuata de urgenta.

O femeie despre care se crede ca era sub influeta bauturilor alcoolice a inceput sa vomite, spre groaza celor care stateau langa ea.

Lucrurile au luat cu totul alta intorsatura insa, atunci cand femeia a pierdut controlul tuturor fluidelor produse de organism.

"Ne asteptam cu totii sa-l vedem pe Christian Grey sufocand-o pe Anastasia. Cu siguranta, nu ne-am asteptat sa ne sufocam noi, din cauza mirosului. Si-a pierdut total controlul. Intreaga sala de cinema duhnea", a spus unul dintre martorii incidentului.

Medicii au fost chemati de urgenta pentru a-i acorda femeii primul ajutor.

"Nu sunt sigura ce varsta avea, insa era atat de bauta incat nici nu se putea misca. A trebuit carata pe brate. Mizeria pe care a lasat-o in urma era dezgustatoare. Nu puteau sa curete pe loc. Trebuia adus un specialist, asa ca filmul a fost oprit si toata lumea a fost nevoita sa plece. A fost o dezamagire atat de mare. Asteptam de mult sa-l vedem dupa ce am citit cartile", a spus o martora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO