Monstrul din Loch Ness si-a facut din nou aparitia? Un barbat din Grecia sustine ca l-ar fi fotografiat. FOTO

07-11-2014 18:32


Loch Ness

Este poate cel mai faimos monstru din lume, alaturi de Big Foot, insa nimeninu ii poate confirma existenta. Acum, un barbat din Grecia sustine ca l-ar fi fotografiat din nou. Noua ni se pare ca barbatul a pozat un simplu val... :) Voi ce credeti?

Jonathon Bright este un barbat din Grecia care sustine ca ar fi expert in fenomene paranormale. In plus, este pasionat de vanatoarea de monstri si spune ca a obtinut dovada clara a existentei lui Nessie.

In fotografia facuta de acesta, pare ca monstrul tocmai ce se preagateste sa iasa la suprafata. Iar imaginea este remarcabil de similara cu una facuta de un om de stiinta stimat, Dr. Robert Rines, in 1972. Acesta a petrecut ani buni cautand faimoasa creatura cu ajutorul camerelor de filmare subacvatice. A murit in 2009, fara sa reuseasca sa obtina o dovada clara a existentei monstrului, insa o imagine facuta de acesta - unde ar aparea o creatura cu gat lung - a devenit faimoasa in toata lumea.

Chiar daca Bright nu spune ca fotografia facuta de el ar dovedi ceva de necombatut, barbatul planuieste sa se intoarca in Scotia si sa il gaseasca pe Nessie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO