Misterul se adanceste. 20 de tone de pesti gasiti morti pe o plaja din Norvegia

Dată publicare: 03-01-2012 10:38
Dată actualizare: 15-10-2012 05:50


Norvegia

Mii de heringi morti, reprezentand in total aproximativ 20 de tone, au acoperit o plaja din nordul Norvegiei, cauza decesului lor nefiind inca identificata.

VIDEO. Un fenomen bizar se repeta, la cumpana dintre ani. Specialistii nu au nicio explicatie

Oamenii de stiinta spera sa efectueze teste asupra pestilor pentru a stabili cauza mortii acestora. Localnicii se confrunta insa cu o alta problema si anume cum sa curete plaja de cele 20 de tone de pesti morti, inainte ca acestia sa intre in putrefactie.

In prima zi a anului 2011, intr-un oras din statul american Arkansas a avut loc o ploaie de pasari moarte. Aceasta a fost urmata de un incident similar in Louisiana, in sudul Statelor Unite, si de unul in Falköping, un orasel situat la circa 100 de kilometri de Göteborg, in Suedia.

Semnele Apocalipsei? Milioane de pesti morti in Brazilia si Noua Zeelanda

Focurile de artificii din noaptea de 31 decembrie sau salvele de tun folosite pentru indepartarea daunatorilor ar fi putut provoca plecarea masiva a acestor pasari cu vedere nocturna slaba, care ar fi murit apoi lovindu-se de case si de copaci.

Potrivit marturiilor stranse de echipele de interventie si citate de presa suedeza, focuri de artificii au avut loc cu o seara inainte si la Falköping.

Sursa: Mediafax

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO