A castigat 1 milion de dolari la loto, iar acum a dat din nou lovitura. N-o sa crezi unde e biletul

Dată publicare: 28-03-2012 09:29
Dată actualizare: 02-11-2012 13:45


castigatoare loterie

Norocul a trecut razant pe langa o tanara, care a devenit milionara cu un bilet de loterie, atunci cand a cumparat un alt tichet castigator, pe care l-a cedat in cel mai neinspirat moment din viata ei.

Emily Leach, din San Francisco, California, a spus ca week-end-ul trecut i-a dat unul din biletele de loterie pe care le cumparase unui om al strazii. Ulterior, s-a dovedit ca biletul era unul castigator, pentru suma de 260.000 de dolari. Iar acum Emily il vrea inapoi…

Tanara a cumparat biletul, impreuna cu altele, de la acelasi magazin de la care in luna ianuarie l-a cumparat pe cel cu care a castigat un milion de dolari. La iesire a fost abordata de cersator si ca sa scape cat mai repede de el, i-a dat unul din bilete.

Femeia sustine acum ca l-a dat neintentionat si asta rezulta si din inregistrarile camerelor de supraveghere, unde se vede ca femeia a fost agasata de cersetor. “Este biletul meu si acum il vreau inapoi”, a spus Emily.

Comisia de loterie din California investigheaza acum cererea ei si va decide daca biletul ii va fi returnat sau va fi anulat.

In luna ianuarie, dupa ce a castigat un milion de dolari, Emily si-a platit facturile medicale dupa o operatie de extirpare a unei tumori pancreatice la care a fost supusa in 2009.

Sursa: Daily Mail

Tags: loterie,


VIDEO PROTVPLUS.RO