Secretele loteriei, dezvaluite de un angajat: "N-o sa credeti cati castigatori nu-si ridica premiul"

Dată publicare: 20-03-2012 22:00
Dată actualizare: 09-10-2012 06:44


Loterie

Cateva dintre secretele loteriei au fost spulberate de informatiile oferite de un angajat, care a raspuns intrebarilor adresate de curiosi pe site-ul Reddit.

Respectiva persoana, care a folosit nick-ul "yourluckynumbers", a precizat ca a lucrat intr-un stat important din SUA, in ultimii 7 ani, indeplinind functiile de programator si expert de securitate.

Iata cele mai interesante raspunsuri oferite de respectivul angajat al loteriei:

"Ati fi socati sa aflati cat de des vanzatorii fura biletele jucatorilor spunandu-le ca sunt necastigatoare"

Milionara la 3 ani? N-o sa-ti vina sa crezi ce idee o poate imbogati in doar cateva zile

"Exista si idioti care incearca sa faca biletele necastigatoare sa arate castigatoare, sperand ca un vanzator idiot va valida tichetul, in loc sa-l scaneze si sa vada daca intr-adevar e castigator"

"Se intampla tot timpul ca persoanele care au castigat sa nu-si ridice premiul. N-o sa va vina sa credeti cat de des. Le-am vazut pe toate: fata de poker, lacrimi, isterie si un tip chiar a inceput sa danseze intr-un mod care l-ar fi facut de rusine si pe Michael Jackson"

"Este aproape imposibil sa pacalesti loteria. Fiecare loterie are un departament de securitate al carui singur rol este de a prinde escrocii - atat din interior, cat si din exterior. Nu se poate genera un bilet 'castigator' dupa tragere, fara complicitatea a cel putin cinci-sase oameni. Si chiar si atunci, ar fi nevoie de un miracol pentru a trece de audit, verificari ale sistemului etc".

"Stati departe de jocurile de 1 si 5 dolari. Toata lumea le cumpara, deci sansa de a castiga un premiu mare este foarte mica. Aveti sanse mult mai mare de a castiga sume frumoase la jocurile de 10 dolari. Orice e mai bun decat jocurile de 1 dolar"

"Majoritatea statelor verifica datoriile la stat ale castigatorului, care s-ar putea trezi cu mai putini bani in mana"

"Vanzatorul stie ce pachet contine biletele castigatoare. Loteria nu stie. Si viceversa pentru unde sunt trimise pachetele. Totul e in regula atata timp cat balanta e mentinuta"

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO