Gestul disperat al unei adolescente dupa ce patru colegi s-au laudat in scoala ca au facut sex cu ea

Dată publicare: 26-10-2012 10:27
Dată actualizare: 03-11-2012 03:39


Felicia Garcia

O adolescenta de 15 ani a fost impinsa in bratele mortii de doi colegi care s-au laudat in liceu ca au facut sex cu ea. Cand toata scoala a inceput sa vorbeasca despre asta, fata nu a mai indurat rusinea si a luat o decizie socanta.

Felicia Garcia, 15 ani, din Staten Island, New York, s-a aruncat in fata trenului chiar sub ochii unor colegi ingroziti, tragedia petrecandu-se miercuri, 24 octombrie, relateaza New York Daily News.

CLICK AICI pentru a vedea ce surprize te asteapta pe PRO TV NEWS.

Povestea care s-a incheiat cu sinuciderea fetei a inceput in urma cu cateva zile, cand doi elevi de 17 ani, care fac parte din echipa de fotbal a liceului, s-au laudat ca au facut sex cu Felicia. “Copiii spun ca Felicia a facut sex cu patru baieti din echipa de fotbal la o petrecere de dupa un meci. Ar fi trebuit sa o lase in pace, dar dupa aceea s-au tot laudat”, a spus o prietena a Feliciei.

Cand este momentul sa discuti despre sex cu un copil. Ce trebuie sa stie despre acest subiect

Dupa cateva zile, toate discutiile din scoala au dus-o pe Felicia pe culmile disperarii. “Nu mai pot, renunt”, a scris ea pe un site de socializare, insa nimeni nu a inteles ce inseamna exact aceste cuvinte.

Miercuri, inainte de a se sinucide, Felicia a fost chemata la directorul scolii, unde a fost pusa fata in fata cu unul din baietii cu care ea ar fi intretinut relatii intime. Acesta a negat, insa, ca a hartuit-o pe fata povestind in scoala despre ce au facut.

Plecand din biroul directorului, Felicia s-a dus la al doilea elev care i-a facut viata un cosmar, cu care a avut un schimb de cateva replici.

A plecat apoi spre statia de unde copiii luau trenul spre casa si s-a aruncat sub roti, murind pe loc.

Politia face acum o ancheta, i-a audiat deja pe cei doi elevi care au hartuit-o pe Felicia, iar acum cauta dovezile faptelor de care sunt acuzati pe site-urile de socializare.

O prietena de-a Feliciei le-a declarat anchetatorilor ca aceasta, intr-adevar, a intretinut relatii sexuale cu patru jucatori din echipa de fotbal, ca actele au fost consensuale, dar ca Felicia i-a rugat pe cei patru sa pastreze discretia.

Ce trebuie sa stie un copil despre sexualitate in functie de varsta

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO