Fotografiat pentru prima data in viata. Povestea tanarului fara identitate care a alertat Germania

Dată publicare: 13-06-2012 19:06
Dată actualizare: 19-08-2012 03:33


tanar

Autoritatile din Berlin se confrunta cu un caz iesit din comun. Un tanar a fost gasit plimbandu-se pe strazi si spunand ca si-a petrecut aproape intreaga viata izolat intr-o padure si departe de civilizatie.

Politia a decis sa faca publica o fotografie cu “Baiatul padurii”, asa cum a fost numit din cauza faptului ca nu are identitate.

“I-am comparat ADN-ul cu cel al persoanelor date disparute si nimic. Am apelat si la Interpol, insa nici de aici nu am primit niciun rezultat. Nu reusim sa aflam cine e si de unde vine”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

Baiatul a povestit ca pe tatal sau il chema Ray, ca s-a nascut pe 20 iunie 1994, dar ca nu isi stie numele de familie si nici care ii este domiciliul.

Va avea acelasi sfarsit dramatic precum al tatalui? Fiul lui Steve Irwin isi pune viata in pericol langa animale salbatice

El le-a mai spus autoritatilor ca mama lui a murit intr-un accident de masina si ca de la varsta de 12 ani s-a mutat cu tatal sau in padure. Au folosit harti pentru a se muta din loc in loc si au dormit in pesterile din salbaticie.

Dupa ce tatal sau a murit , in august 2011, l-a ingropat in padure si a mers mai multe zile pana cand a ajuns la Berlin.

Anchetatorii nu au reusit sa confirme nimic din cele spuse de baiat, ceea ce i-a facut sa isi puna mari semne de intrebare in legatura cu povestea lui.

Autoritatile spera ca baiatul sa fie recunoscut de cineva pentru a putea afla care e adevarul.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO