"Hai sa dormi cu mine. Doar dormim". SMS-urile primite de o femeie, dintr-o eroare

Dată publicare: 09-11-2011 23:25
Dată actualizare: 11-09-2012 09:43


Leila

Tehnologia moderna si smartphone-urile au dus la o situatie cel putin ciudata: i-au dat peste cap viata unei femei care, fara voia ei, a inceput sa primeasca din senin cate cinci SMS-uri pe zi. In medie.

Se intampla in Statele Unite, in reteaua de telefonie Verizon. Sistemul de SMS-uri are o eroare, astfel incat, daca cel care trimite un mesaj alege numele Leila din lista sa si nu asteapta sa apara si numarul de telefon, trimiterea automata se face catre altcineva.

Acest altcineva este Leila Sales, o scriitoare de nuvele pentru tineri. Aceasta spune ca, din 2007, primeste zilnic SMS-uri destinate altor femei care poarta numele de Leila.

De ce s-a intamplat asta? Gizmodo explica ca cei de la Verizon i-au generat adresa de mail leila@vtext.com, fara ca Sales sa ceara acest lucru.

Asa se face ca orice SMS cu numele Leila ajunge in casuta ei postala.

Sales s-a hotarat sa faca haz de necaz si a inceput sa scrie un blog pe aceasta tema, unde publica mesajele favorite, atasand comentariile de rigoare, protejand, bineinteles, identitatea expeditorilor. Este o lume traznita, plina de sex, droguri, relatii si drame adolescentine.

Iata cateva exemple:

Tradatorul nesigur:
"Asta o sa sune nasol, dar ai face ce am facut aseara, cu altcineva, daca ar fi sa fim impreuna? Pentru ca chiar daca nu ne-am sarutat tot am facut cate ceva... stii tu".

Despartirea ciudata:
"Hey. Nu cred ca ar trebui sa ne mai vedem. Nu mai vorbim si nu mai iesim impreuna. Imi pare rau, putem totusi sa ramanem prieteni".

Prefacutul care nu vrea sa faca sex cu Leila:
"Hai sa dormi cu mine te rooog. Doar dormim, nimic mai mult. Simt nevoia sa te tin in brate".

Sursa: Pro TV

Tags: sms, verizon, leila,


VIDEO PROTVPLUS.RO