"Copilul nostru creste intr-un an cat altii in 20". Ce s-a intamplat peste noapte cu baiatul de 1 an

Ultima actualizare: 25-09-2012 22:43
Aditya Kumar

La prima vedere, spui ca acest baiat a ajuns la varsta adolescentei, pentru ca a inceput sa-i creasca barba si mustata.

Dar, de fapt, Aditya Kumar inca nu a implinit 2 ani, dar o boala foarte rara il face sa arate mult mai in varsta.

Fiul unei familii de agricultori din districtul indian Bihar, Aditya, in varsta de 18 luni, sufera de sindromul Cushing, o tulburare hormonala foarte grava, care provoaca maturizarea prematura a unui individ si cresterea parului pe tot trupul.

Parintii baiatului sustin ca nu s-a nascut asa. El a fost normal pana la varsta de un an. Imediat dupa aniversare, care a fost la inceputul acestui an, el a inceput sa arate semnele “imbatranirii”. Aditya a luat foarte mult in greutate si inainte ca parintii sa realizeze ca ceva in neregula se intampla cu el, a inceput sa-i creasca barba si mustata, iar aspectul lui a devenit asemanator unui adult.

Parintii spun ca, asa cum evolueaza in momentul de fata copilul lor, pana la sfarsitul anului va arata ca un tanar de 20 de ani.

Parintii l-au dus la un doctor din localitate, dar acesta nu a putut sa-l ajute. L-au dus apoi la o clinica mare, unde i s-a stabilit diagnosticul.

Deocamdata nu se stie daca exista vreun tratament care sa-l vindece pe Aditya Kumar, pentru ca necesita foarte multe teste costisitoare, pe care familia nu si le poate permite.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO