"Am vrut s-o distrug". Ce a postat un barbat pe internet ca sa se razbune pe iubita

Dată publicare: 12-05-2012 13:52
Dată actualizare: 05-10-2012 17:47
Sursa: chron.com


Michael Brent Sewell

Parasit de iubita, un barbat de 32 de ani a crezut ca santajul si umilinta publica i-o pot aduce inapoi. Si-a facut gresit calculele, iar acum risca ani grei de inchisoare.

Michael Brent Sewell, din Houston, si-a santajat iubita cu un sex tape crezand ca asa o determina sa ramana langa el, iar in ziua in care aceasta si-a asumat riscul si l-a parasit, el a postat inregistrarea pe internet.

Inregistrarea a fost postata pe mai multe site-uri, iar barbatul a avut grija sa fie vazuta de cat mai multe cunostinte de-ale fostei iubite. Aceasta l-a reclamat la politie, spunand ca filmarea respectiva a fost facuta in timpul relatiei cu barbatul.

Fiind audiat de politie, Michael Brent Sewell a recunoscut ca a postat videoul online, pentru ca voia sa o faca de rusine pe fosta iubita si credea ca astfel va fi concediata.

Acuzat de raspandire de material pornografic, barbatul a fost arestat.

Relatia lui cu fosta iubita s-a incheiat in noiembrie 2011 si pentru ca nu a putut sa o convinga sa se impace, dupa cateva zile a postat acel video pe YouTube. Sewell a postat si un al doilea video cu el, in care este dezbracat si afiseaza un comportament sinucigas.

Sursa: chron.com,


VIDEO PROTVPLUS.RO