"Am crezut ca o sa mor virgin, dar femeile mor acum dupa mine". Cum arata dupa ce a slabit 95 de kg

Dată publicare: 02-07-2013 16:58
Dată actualizare: 05-07-2013 06:14


James Brice

In liceu era timid si nici macar n-a indraznit sa stea de vorba cu o fata. Se consola mancand din ce in ce mai mult. Dupa absolvire, lucrurile au luat o turnura dramatica pentru el.

James Brice spune ca dupa liceu a continuat sa manance, dar n-a mai facut deloc miscare, asa ca a ajuns repede la 190 de kilograme.

“Eram un monstru. Cum sa fiu altfel cand mancam tone de pizza si gogosi? Ajunsesem sa consum cate 7.500 de calorii pe zi”, a spus el pentru The Huffington Post.

FRANZ KAFKA, GOOGLE DOODLE pentru celebrul scriitor. Cine a fost FRANZ KAFKA

Americanul spune ca viata lui sociala era un dezastru, iar pana la 24 de ani n-a avut nicio iubita. “Intr-o zi mi-a trecut prin cap ca o sa mor virgin. M-a speriat gandul. Dar panica a venit in momentul in care am inceput sa am dureri in piept si abia respiram”, spune James.

Medicii i-au spus ca trebuia sa slabeasca repede, pentru ca viata lui era in pericol. Asa ca James a inceput sa tina regim si sa faca miscare. “La inceput doar mergeam pe jos, pentru ca mai mult era imposibil sa fac. Dar si asta s-a cunoscut”, spune el.

La un an dupa ce a inceput regimul, James a pierdut deja jumatate din greutatea corpului. Are acum 95 de kilograme si intentioneaza sa mai slabeasca. 

"Viata mea s-a schimbat total. Sunt alt om si chiar am succes la fete", a mai spus el.


 

Sursa: Huffington Post

Tags: diete, slabire, sport,


VIDEO PROTVPLUS.RO