Moartea lui Chris Kelly, de la Kris Kross, provocata de o supradoza de droguri

Ultima actualizare: 05-07-2013 06:14
Chris Kelly

Moartea rapperului Chris Kelly, membru al grupului Kris Kross, a fost provocata de o supradoza de droguri, potrivit biroului de medicina legala din Atlanta, care s-a ocupat de autopsie.

Kelly a fost gasit "lipsit de cunostinta" pe 1 mai, in domiciliul sau din Atlanta. El a fost transportat la spital, unde a si murit.

Rapperul avea 34 de ani.

Surse din politie au declarat ca, imediat dupa moartea lui Kelly, mama acestuia le-a spus anchetatorilor ca fiul sau consumase cocaina si heroina in noaptea de dinaintea decesului. Cantaretul era cunoscut de altfel ca un consumator de droguri.

Duoul Kris Kross a cunoscut succesul in anii 1990, devenind celebru cu hitul "Jump", lansat in 1992, recompensat cu dublu disc de platina.

Kris Kross a fost format din Chris Kelly, cunoscut si ca Mac Daddy, si Chris "Daddy Mac" Smith. Duoul Kris Kross a activat intre anii 1992 - 1998, timp in care a lansat trei albume de studio, "Totally Krossed Out" (1992), "Da Bomb" (1993) si "Young, Rich & Dangerous" (1996).

In februarie 2013, cei doi au concertat impreuna la un eveniment care marca implinirea a 20 de ani de la lansarea labelului So So Def, cu care Kris Kross a semnat contractul de lansare a albumelor sale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO