A fost VIRGIN pana la varsta de 34 de ani, insa acum este tatal a 82 DE COPII

Dată publicare: 16-04-2012 18:33
Dată actualizare: 29-10-2012 12:20


Tata si copil

O poveste de viata cu adevarat fabuloasa are olandezul Ed Houben, care a ramas virgin pana la varsta de 34 de ani, insa intr-un inteerval de doar 9 ani a devenit tatal a 82 de copii, iar alti zece copii de-ai sai urmeaza sa vina pe lume.

Acum in varsta de 42 de ani, barbatul intretine relatii intime cu aproximativ 15 femei care nu au copii, in fiecare luna.

Este considerat cel mai prolific "tata" profesionist din lume si tot ce face este perfect legal.

Cel mai mare copil al sau are 9 ani, iar urmasii lui Ed sunt raspanditi pe tot Globul - Germania, Olanda, Italia, Spania, Belgia, Franta si chiar Noua Zeelanda.

Are 2 perechi de tripleti, gemeni si inca 7 bebelusi! De ce nu se poate opri din facut copii

Succesul sau se datoreaza ratei de succes - 8 din 10 femei care au facut sex cu el au ramas gravide.

Bancile de sperma cer in jur de 6.000 de euro pentru o inseminare artificiala, insa Ed indeplineste visul femeilor gratuit. Singura conditie este ca partenerele de "afaceri" sa semneze un document prin care se angajeaza sa nu-i ceara pensie alimentara. Expertii spun insa ca acestea s-ar dovedi invalide, daca ar ajunge pe mainile unui avocat priceput.

Pana acum, el este responsabil pentru nasterea a 45 de fetite si 35 de baieti. Doua dintre mame nu au vrut sa-i dezvaluie sexul copilului pe care il au impreuna.

"Prietena mea spune ca ceea ce fac doar ma transforma intr-o persoana si mai interesanta. In curand, o sa ma viziteze din nou", a marturisit barbatul.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA POZE CU BARBATUL CU 82 DE COPII

Sursa: Daily Mail

Tags: virgin, copii, olanda,


VIDEO PROTVPLUS.RO