VIDEO. Romanul care a venit pe lume pe data de 11.11.11, la ora 11 si 11 minute

Dată publicare: 09-11-2011 10:38
Dată actualizare: 27-10-2012 05:07


Ziua de 11.11.2011 este pe terminate, dar lumea noastra merge mai departe. Multi au crezut, ca astazi va fi sfarsitul omenirii si s-au lansat in dezbateri aprinse. Ba chiar s-au pregatit pentru ultima zi.

Altii, in schimb, s-au asteptat ca a 11-a zi din luna cu acelasi numar sa le schimbe viitorul si s-au gandit la 11 septembrie 2001.

De frica unor atentate, egiptenii de exemplu, au inchis piramidele. Dar au fost si pamanteni care au vazut doar noroc in aceasta combinatie uluitoare, formata de prima cifra a universului: 1.

Sute de americani si rusi s-au casatorit astazi, iar spaniolii viseaza sa castige marele premiu la loto, stabilit, cum altfel, la 11 milioane de euro.

La noi in tara, la Botosani, un tipat a spart incarcatura misterioasa a zilei: un bebelus s-a nascut la ora 11 si 11 minute, pe data de 11.11.11.

Cifrele s-au rotunjit in slujba unui nou actor pe pamant, venit pe lume la termen: un baietel de 50 de centimetri si 3 kilograme, Scorpion dupa astre.

In alta maternitate, la Constanta, parintii au vrut, pentru Claudiu, cezariana, desi data probabila a nasterii era 20. Tatal e convins ca ziua e magica.

Chiar si in lipsa banilor, data de astazi a starnit mari asteptari.

In constinta tuturor exista o umbra de teama cazuta peste cifra 11 - multora le aduce aminte de atentatele de la 11 septembrie.

Teama tine, in parte, de natura umana, dar si de alertele unor clarvazatori care au crezut ca va fi sfarsitul omenirii.

De ce unii dintre noi s-au gandit la schimbari negative? Poate si pentru ca istoria recenta le-a alimentat spaimele. Prabusirea turnurilor gemene, care a distrus, intr-o zi de 11 inima financiara a New-Yorkului. 11 martie 2004, atentatul terorist de la metroul din Madrid. Apoi cutremurul si valul tsunami de anul acesta de pe 11 martie, din Japonia... prima calamitate vazuta in direct de o jumatate de glob.

Din punct de vedere religios, lucrurile sunt foarte simple, dar gresit interpretate.

Asta nu i-a impiedicat insa pe cei de la Hollywood, mereu pe faza, sa exploateze din plin ideea. Si au lansat chiar azi un film care sustine ca iadul se va dezlantui pe pamant prin poarta cu numarul 11.

E drept ca o asemenea alaturare simetrica a numarului 11 va mai avea loc abia peste o mie de ani, si nu sunt putini fanaticii care au anuntat, de luni intregi, ritualuri ciudate in locuri-cheie de pe pamant. Iata de ce, in Egipt, oficialii au decis sa inchida azi piramida lui Keops de teama unor atentate. Dar nu toata lumea crede ca universul comploteaza impotriva noastra tocmai astazi.

In Rusia si Statele Unite, sute de cupluri s-au unit legal si spiritual, ferm convinsi ca ziua le va purta noroc.

Iar la finele acestei zilei, 12 spanioli norocosi vor deveni milionari in euro. O loterie speciala ofera un premiu fabulos de 11 milioane de euro si alte 11, de cate un milion fiecare.

UPDATE:
Egiptenii au fost fortati sa inchida Piramida lui Keops vineri dupa ce au aparut zvonuri ca grupuri de evrei, masoni si numerologi ar planui ritualuri bizare si non-islamice cu ocazia zilei de 11 noiembrie 2011.

Grupuri ce au stat si in spatele revolutiei din februarie au pus presiune pe Consiliul Suprem al Antichitatilor din Egipt pentru a inchide toate piramidele pe durata zilei denumita "Vinerea Magica".

Revolta a pornit dupa ce un grup de numerologi polonezi a primit aprobare pentru a tine o ceremonie care "protejeze lumea de forte cosmice" 

Unii numerologi, metafizicieni, ocultisti au o teorie conform careia in ziua de 11 noiembrie 2011 vom fi martorii unei schimbari majore in constiinta umanitatii, sau chiar ca atunci se va deschide o poarta care ne va arunca intr-o alta dimensiune, una superioara.

Fie ca unii spun ca ar fi ziua Apocalipsei, altii - a unui nou inceput, 11 noiembrie 2011 va fi o zi marcata de evenimente diverse, intre care ceremonii religioase sau festivaluri de dans.

Si tot vineri se lanseaza si filmul hollywoodian 11.11.11, care este o viziune apocaliptica despre aceasta zi.

Unii s-au gandit sa speculeze cat mai mult coincidentele din aceasta zi. Astfel, o loterie din Spania, a pus la bataie un premiu de 11 milioane de euro. Evident, milioane de oameni s-au grabit sa-si cumpere bilete, cu gandul ca acest sir de coincidente le va aduce noroc.

Ce spune Neti Sandu despre cifra 11? Ce ar putea sa ne aduca din punctul ei de vedere ziua de vineri. “Numerologic, cad bariere legate de sanatate, de mosteniri. 11 nu este pedepsitor. E un plan spiritual inalt. Economic, optul acestei zile poate insemna o decizie care sa ne afecteze mai tarziu. O noua hotarare legata de bani, de finante, de cheltuieli”, a spus Neti.

Cum ne afecteaza data de 11.11.11. Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi

Internetul este plin de teorii ale conspiratiei potrivit carora cifra 11 este strans legata de evenimente care au schimbat istoria, cum ar fi cel de la 11 septembrie. Iar de acest eveniment cifra 11 se leaga de mai multe ori: cele doua turnuri semanau cu cifra 11, primul avion care a intrat in World Trade Center era zborul cu numarul 11.

Tot pe data de 11.11.11 are loc si premiera filmului Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor

Insa semnificatiile cifrei 11 sunt multiple. Iata cateva dintre ele:
- New York City are 11 litere si in acelasi timp este statul cu numarul 11.
- Afghanistan are 11 litere.
- Atentatul de la New York a avut loc intr-o zi de 11, dar in luna septembrie ( a 9-a luna, iar daca adunam cifrele din data, adica 1+1+9, rezultatul este tot 11.
- Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254. Adica 2+5+4= 11.
- 11 septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11.
- Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3.11.2004. 3+1+1+2+4= 11.

Sunt si oameni de stiinta care sustin ca este vorba doar despre prejudecati. Oamenii observa cu usurinta concidentele si se leaga de ele, insa nu iau in considerare alte semne sau argumente stiintifice care contrazic anumite teorii.


AZI este 11.11.2011 - Afla daca avem motive sa ne temem de aceasta data - VIDEO pe www.acasatv.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO