Cum ne afecteaza data de 11.11.11. Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi

Dată publicare: 21-10-2011 14:59
Dată actualizare: 02-11-2012 15:22


La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat despre cum ne afecteaza ziua de 11.11.2011.

Ce inseamna numarul maestru 11 si pe cine influenteaza cel mai mult? Este o zi cu ghinion sau cu noroc?

Numerologic, cad bariere legate de sanatate, de mosteniri. 11 nu este pedepsitor. E un plan spiritual inalt. Economic, optul acestei zile poate insemna o decizie care sa ne afecteze mai tarziu. O noua hotarare legata de bani, de finante, de cheltuieli.

Berbec

Foarte mare atentie la ce semnati. Cheltuieli neprevazute, se pot pierde bani. Risc de febra. Apar factori care sa va distraga atentia de la ce e important. O zi in care e bine ca berbecii sa calce pe varfuri.

Taur

Nevoie de bani mare, sunt sanse sa intre, dar sa se si cheltuiasca la fel de repede. Pot sa apara emotii, dar si asteptari neimplinite. Sentimental taurii sunt intr-o perioada de rascolire. Trebuie sa aveti multa rabdare.

Gemeni

O posibilitate pentru cei cu ascendent in Scorpion sau Sagetator sa indrepte niste lucruri. Marte intra in casa locuintei: fac diverse lucruri pentru casa, iau o decizie. Sfera profesionala. Seful le poate da ceva nou de facut.

Rac

Soarele e in casa sentimentelor. Se poate regla o situatie amoroasa. Pot cumpara o masina, sa o repare pe cea veche, sa faca scoala de soferi. E o zi buna pentru cursuri legate de un instrument: muzical sau la fitness.

Leu

Vor sa domine, dar cineva le da senzatia ca vrea ca ei sa faca ceva ce nu le convina si atunci opun rezistenta. Vand o casa, o renoveaza, apare o schimbare. Stare de angoasa, de a scapa de o situatie ce nu le convina. Poate aparea o noua idila. Apar cheltuieli.

Fecioara

Lucruri pe care nu au putut sa le faca le reusesc acum. Atentie la sanatate si cheltuieli. Risc de cearta. Posibilitatea de a lua un examen, un interviu.

Balanta

Recupereaza bani. Daca au de semnat acte la banca, atentie sa nu regrete ca nu au citit hartiile inainte.

Scorpion

O zi foarte speciala. Atentie insa la sanatate: probleme cronice

Sagetator

Pot afla de o boala, dar in faza incipienta, se rezolva problemele pana la urma. Drumuri importante de facut. Au mult de muncit.

Capricorn

O discutie care ii poate aduce recunostinta, bani. Vesti, mesaje de la drum. Perioada de studii, examene.

Varsator

Pot fi repusi in valoare. Mai ales in cariera. Decizii legate de locuinta.

Pesti 

Un traseu bun in general pentru Pesti. Atentie insa la Marte care poate tulbura linistea din familie. Pot lua amenzi.

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO