Vesti proaste pentru pensionarii din Oradea. In urmatoarea perioada, strandul termal se va inchide pentru renovare

13-03-2014 15:51


strand, oradea

 Vesti triste pentru locuitorii din Oradea si, in special, pentru pensionarii din oras. Acestia vor trebui sa renunte la obiceiul lor de a merge aproape zilnic la o baie calda in strandul termal.

 Dupa ce a fost deschis toata iarna, cu pauza de o luna pentru mici reparatii, strandul va fi din nou inchis, de data aceasta pentru pregatiri mai serioase, avand in vedere apropierea sezonului estival.

Lucrarile la strand se vor desfasura in perioada 17 martie - 18 aprilie si vizeaza o igienizare generala a bazinelor si a spatiului verde.

Angajatii Administratiei Domeniului Public vor face si lucrari de amenajare a terenului, vor insamanta peste 1.000 de metri patrati de teren din incinta strandului si vor decoperta cinci bazine pentru a face reparatii, dar vor inlocui si dusurile. In cadrul amenajarilor vor fi toaletati pomii si gardul viu din incinta strandului.

Administratorul strandului spune ca, in perioada de functionare, peste 200 de pensionari intra zilnic la strand, mai ales ca acestia beneficiaza de gratuitate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO