Un braconier, arestat preventiv pentru ca a executat un tanar. A fost dat de gol de un telefon mobil

25-03-2013 14:11


La o saptamana dupa ce un un tanar de 27 de ani a fost impuscat mortal, intr-o padure din Bihor, politistii au reusit sa-l retina pe principalul suspect.

Procurorii spun ca acesta ar fi tras asupra victimei de la mica distanta, de suparare ca a fost surprins la o vanatoare ilegala.

Tanar impuscat in cap, intr-o padure, la putin timp dupa ce s-a intalnit cu niste braconieri


Potrivit anchetatorilor, cand au vazut ca sunt filmati, braconierii au sarit ca arsi, s-au certat cu tanarul si unul dintre ei, ca sa-l sperie, ar fi tras un foc de arma in pamant. Tanarul insa ar fi continuat sa-i filmeze cu telefonul mobil. Ba mai mult, l-a alertat si pe paznicul fondului privat de vanatoare, printr-un apel.

Atunci, unul dintre braconieri ar fi ridicat arma si l-ar fi impuscat pe tanar in cap. A fugit apoi, luand cu el si telefonul victimei. Anchetatorii au reusit sa-l gaseasca dupa ce au scotocit toate locuintele celor care au arme de vanatoare in zona.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile si este acuzat de omor calificat. Partenerul sau de braconaj este cercetat in libertate.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO