Alerta in judetul Bihor! Un tanar a fost gasit impuscat in cap, in inima padurii

18-03-2013 18:45


 Politistii au aflat ca barbatul, de 26 de ani, a venit ieri in padure sa vada o parcela de pamant, pentru care ar fi trebuit sa primeasca subventie de la APIA.

 La un moment dat, a auzit impuscaturi si l-a sunat pe un paznic. Omul a venit sa vada ce se intampla si l-a gasit pe tanar, executat de la mica distanta.


Inca de aseara, zona a fost intesata de zeci de politisti si jandarmi. Ajutati si de caini special dresati, anchetatorii incearca sa gaseasca o urma sau un indiciu despre criminal. Este posibil, cred ei, ca victima sa fi fost surprinsa in padure de indivizi veniti la braconat, intrucat, in momentul de fata, sezonul de vanatoare e inchis.


Rana destul de mare de la cap, indica faptul ca este posibil sa se fi tras asupra lui de la mica distanta. Medicii legisti au stabilit deja ca barbatul a fost ucis cu o arma de vanatoare. Intre timp, criminalistii au luat padurea la pas in cautarea de probe.

Tanarul ucis in padure, are un destin impresionant: nu era casatorit. Iar in urma cu trei ani, si-a pierdut ambii parinti. Tatal lui a avut parte de o moarte violenta dupa ce si-a taiat mana la circular. Ieri, baiatul venise in padure si, cand a auzit focuri de arma, l-a sunat imediat pe paznicul fondului de vanatoare.


Ingroziti, oamenii au cerut ajutorul politistilor, dar pentru tanarul de 26 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Astazi, peste 200 de politisti si jandarmi au cercetat zona in amanuntime.

Procurorii au deschis in acest caz un dosar pentru omor deosebit de grav si incearca sa contureze un cerc de suspecti.

Tags: crima, alerta, padure, bihor,

VIDEO PROTVPLUS.RO