Targ de joburi pentru medici si asistenti medicali, astazi la Oradea. Afla unde are loc

04-10-2012 09:53


Targ de joburi

 Medicii si asistentele care vor sa lucreze in strainatate isi pot gasi un job astazi, la un targ de locuri de munca organizat la Hotel Ramada din Oradea.

 Este unul dintre cele mai mari targuri de job-uri pentru medici si asistenti medicali din Europa. Acesta se va desfasura pe tot parcursul zilei de joi, intre orele 13:00 si 19:00.

Cei interesati isi pot gasi de lucru in tari ca Germania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Danemarca, dar si in Romania. Oferta este variata, medici de toate nivelurile si specialitatile, chiar si absolventi ai universitatilor de medicina, asistenti medicali si stomatologi sunt asteptati la targul organizat astazi.

Punctul de atractie va fi posibilitatea participantilor de a-si inregistra gratuit Video Curriculum Vitae. Toate CV-urile vor fi incarcate apoi pe o platforma de job-uri medicale unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Acesta va cuprinde si seminarii gratuite despre strategii in cautarea unui loc de munca, despre ce inseamna instruirea in munca in calitate de medic in Germania sau despre oportunitati de angajare in Europa.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO