Aceasta femeie din judetul Bihor a disparut de o saptamana. Daca ati vazut-o, sunati la 112!

03-10-2012 11:00


 Femeia are 79 de ani si de aproape o saptamana, nu a mai ajuns acasa. Femeia a fost vazuta ultima data la un spital, unde fusese dusa de fiul ei si de un nepot, dupa ce a cazut cu bicicleta si s-a lovit la mana. 

Cei doi barbati au lasat-o in grija medicilor. Femeia a refuzat apoi internarea si, pe propria raspundere, a plecat. Nu a mai ajuns in satul ei Santaul Mare, comuna Borsa, aflat la 15 kilometri de Oradea.

Dupa ce a lasat-o la spital, fiul batranei s-a intors a doua zi dimineata sa isi vada mama. A aflat cu stupoare ca aceasta a refuzat internarea si a plecat.

Familia ei a cautat-o peste tot, ba chiar a lipit si cateva afise in mai multe zone din oras, dar nu a primit nici un semn. Oamenii nu isi pot alunga din minte ca i s-ar fi putut intampla ceva rau.

Rudele si vecinii nu isi pot explica unde ar putea fi femeia. Nu are prieteni decat in sat, nu cunoaste orasul, nu avea la ea nici un ban si cunoaste doar limba maghiara. Oamenii cred ca aceasta s-a ratacit sau mai rau, a avut un accident.

Politistii au demarat si ei cautarile insa pana acum, nici un rezultat. Femeia are 1,55 m inaltime, 45-47 de kilograme, fata ovala, ochii caprui, par carunt si are mana dreapta pansata. In momentul disparitiei purta o pereche de pantaloni negri, un capot bordo si un batic.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO