Mii de tigari in loc de balsam de rufe. Politistii de Frontiera din Bihor au facut o captura impresionanta in Vama Bors

Dată publicare: 03-06-2014 18:16
Dată actualizare: 06-06-2014 06:56


Tigari

Tigari ascunse in cutii pentru balsam de rufe descoperite luni noapte in Vama Bors din Bihor. Politistii de Frontiera au gasit in mai multe cutii in care trebuia sa fie balsam de rufe aproape 10.000 de pachete de tigari de contrabanda.

Autoutilitara avea la bord doi cetateni romani din judetul Harghita si a intrat in tara putin inainte de ora unu noaptea. In momentul in care politistii au facut un control de rutina la incarcatura autoturismului, au vazut ca mai multe recipiente cu balsam de rufe erau scoase din cutii si stivuite alaturi, pe platforma.

Au intrat imediat la banuieli si au verificat continutul baxurilor de carton iar inauntru au dat peste cele 9.850 de pachete de tigarete, pe care erau aplicate timbre fiscale cu inscriptia „for duty free only” si pentru care niciunul dintre barbati nu avea documente de provenienta.

Soferul masinii a declarat ca tigarile ii apartin si le-a achizitionat din Ungaria cu scopul de a le comercializa in Romania. Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de aproximativ 20.000 euro, a fost retinuta in vederea confiscarii, iar soferului, un barbat de 36 de ani, i s-a întocmit dosar penal pentru detinere de tigarete nemarcate si contrabanda.

 

Sursa: Pro TV

Tags: tigari, trafic, bihor, vama,


VIDEO PROTVPLUS.RO