Ziua Internationala a Jazzului, sarbatorita la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07
Ziua Internationala a Jazzului, sarbatorita la Cluj-Napoca

 Pe 30 Aprilie 2014, pentru al doilea an consecutiv, Clujul sarbatoreste Ziua Internationala a Jazzului sub patronajul UNESCO, cu un festival-regal al jazzului.

 La Cluj-Napoca, ziua de 30 aprilie va fi incarcata de activitati dedicate melomanilor: workshop-uri de jazz sustinute de artisti, sesiuni de jazz poetry si jazz romanesc.

Dupa spectacolul sold-out de anul trecut, sustinut de Budapest Jazz Orchestra si Elena Mindru Quintet, Ziua Internationala a Jazzului, editia 2014, aduce un program mult mai echilibrat, cu mult jazz adevarat si mai putin experimental, axat pe modernism si acreditat de jazzmani din peste 5 tari, nume recunoscute pe scenele europene de profil: Ola Onabule, voce din Marea Britanie; Hailey Tuck voce din US; Andrea Bonioli Quartet, tobe, clape, contrabas, saxofon din Italia; Angela Avetisyan Quartet trompeta, clape, bass, tobe din Rusia si Germania si Villu Veski la saxofon din Estonia.

Pretul biletelor pentru spectacolul de Gala, de la Casa de Cultura, variaza intre 35 si 80 de lei si pot fi achizitionate online din reteaua biletmaster.ro sau de la Casa de bilete a salii de spectacol si a Teatrului Maghiar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO