Weekend plin de magie pentru sibieni. Spectacole de strada si hipnoza la Sibiu Magic Weekend


Ultimul update: Sambata 24 Mai 2014 00:21
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014 17:05
Categorie: Ardeal
Sibiu Magic Weekend

Festivalul Sibiu Magic Weekend aduce in fata publicului cei mai cunoscuti magicieni si iluzionisti din tara. Misterul, suspansul, fantezia si inexplicabilul sunt doar cateva dintre aspectele care descriu evenimentul ce va avea loc in weekend.

Piata Mare, Piata Mica si pietonala Nicolae Balcescu vor fi locurile in care sibienii se vor intalni cu magicieni consacrati de close-up si street magic, pe parcursul celor doua zile. Magicienii vor face publicul sa treaca prin prin reactii si emotii de neuitat, iar pentru ca festivalul sa fie complet, organizatorii aduc pentru public si un show de hipnoza live, sustinut de Cosmin Iacobet, care anul trecut a oferit tot sibienilor primul show de hipnoza live din Romania.


Cel mai important eveniment al festivalului Sibiu Magic Weekend este cel mai mare spectacol de iluzionism sustinut vreodata in Romania: spectacolul "VISUL MEU" - de Lorenzo-Cristian. Magicianul Lorenzo este singurul roman membru al organizatiei magicienilor The Magic Circle, de unde fac parte si celebrii Dynamo si David Copperfield. Show-ul "VISUL MEU" este cel mai complex proiect al magicianului, aducand in fata spectatorilor numeroase momente spectaculoase pline de drama, comedie, suspans si emotie. Show-ul va avea loc in 23 mai, ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO