Statiunea Sovata, alegerea turistilor pentru vacanta de iarna

Dată publicare: 30-12-2013 12:22
Dată actualizare: 27-11-2014 10:30


O parte din turistii care au vrut sa evite aglomeratia de pe Valea Prahovei au ales drept destinatie de vacanta statiunea Sovata. Au gasit acolo zapada, peisaje superbe si aer curat.

Pasionatii de pescuit s-au putut relaxa langa iazul plin cu pastravi din statiunea Sovata, iar copiii au avut cel mai bun loc de joaca, partiile. Cu schiuri sau sanii, copiii au pus stapanire pe cele doua partii din Sovata, iar parintii au negociat aprig ca sa ajunga la o intelegere cu ei. Nici adultii nu au stat insa deoparte atunci cand a venit vorba de sanius sau de o coborare cu placa. Altii au optat pentru o plimbare pe munte cu ATV-ul. Chiar daca au stat mai mult pe partie, nici la hotel turistii nu s-au plictisit.

Si cum vremea a fost frumoasa, turistii au stat si la soare, sa se bronzeze, iar pe malul iazului situat la 1.000 de metri altitudine, a fost loc pentru toti cei care au vrut sa pescuiasca. Cei mai multi dintre turistii aflati la Sovata se vor intoarce acasa dupa Revelion. De Anul Nou, vor petrece in pensiunile si restaurantele din zona.

Proprietarii pensiunilor din zona spun ca aproape toate locurile de cazare sunt ocupate zilele acestea.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO