Coaforul de pe ulita. De la rasaduri si cozonaci, la frizuri moderne si bigudiuri

Ultima actualizare: 29-09-2012 12:08

Femeile care traiesc la tara vor cu orice pret sa arate bine. O dovedesc localnicele din comuna Daia, care in fiecare marti iau cu asalt salonul de pe ulita.

O coafeza din Alba a speculat nevoia femeilor din comuna Daia si a deschis primul salon din mediul rural din judet. Ideea i-a venit in urma cu doi ani, cand localnicele i s-au plans ca trebuie sa faca un drum pana in oras ori de cate ori au nevoie de o schimbare de look. Acum, vine, ce-i drept, o data pe saptamana la clientele de la tara, dar de fiecare data nu are ragaz o clipa.

In fiecare marti, doamna Anda se prezinta la datorie, in comuna Daia, iar localnicele o asteapta tot timpul cu zambetul pe buze. In aceasta perioada, sunt insa mai nerabdatoare, doar e luna femeilor si trebuie sa arate bine.

Clientele sunt multumite ca in doi timpi si trei miscari se intorc la treburile din gospodarie. „E chiar peste drum, ma bucur mult pentru ca nu trebuie sa mai merg o data banii pentru autobuz, masina si in al doilea rand ii timpul care il scutim numa trecem drumul ne facem frumoase si mergem inapoi acasa”, spune Ana Cibu, una dintre cliente. Cum clientele sunt multumite, afacerea merge ca pe roate. „Este rentabil tinand cont ca este un sat mare si are o populatie de 3.000 de focuri cum se spune. Lumea ne-a primit bine, mai la inceput cu curiozitate, cu semnul intrebarii”, spune Adriana Nicolae, coafeza.

Daca vor doar sa se tunda, doamnele platesc 10 lei. In cazul in care isi doresc si sa fie coafate, trebuie sa scoata din buzunar 40 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO