Ioan Muresan a participat la inmormantarea fiului sau gasit mort in Kenya

Ultima actualizare: 15-10-2012 07:23

Prin momente teribil de grele a trecut astazi familia fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, la inmormantarea unicului fiu al acestuia. Tanarul de 31 de ani a fost gasit mort in Kenya, in camera sa de hotel.

Conducerea Penitenciarului Gherla i-a aprobat lui Muresan cererea de eliberare temporara pentru, a participa la inmormantare. El ispaseste acolo o pedeapsa de 7 ani, pentru deturnare de fonduri. Astazi, cand si-a dus la groapa unicul baiat, Ioan Muresan nu a a avut putere sa vorbeasca despre durerea lui. Sute de oameni au venit pe Dealul Florilor sa isi ia ramas bun de la Dan, un tanar ce parea sa aiba un viitor promitator. Se stabilise la Londra impreuna cu iubita lui si lucra pentru o firma de consultanta, care l-a si trimis in Kenya. Printre cei care ii regreta disparitia subita se numara si actualul primar al orasului Baia Mare, care i-a fost prieten in copilarie.

Slujba de inmormantare a lui Dan Muresan s-a terminat in urma cu putin timp, iar tatal sau nu mai are un ragaz prea mare sa ramana alaturi de sotia sa, deoarece va pleca spre Gherla, unde trebuie sa ajunga pana la ora 22. Fostul ministru nu a avut escorta nici pe drum si nici la inmormantarea fiului sau.

In varsta de 31 de ani, Dan Muresan a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Nairobi, Kenya, unde coordona campania electorala a unui candidat la alegerile generale. Ar fi trebuit sa isi revada tatal saptamana aceasta, cand era asteptat sa se intoarca in tara, si i-a promis ca il va vizita la penitenciar. Rudele nu stiau ca tanarul sa fi avut probleme cu inima, insa bunicii tanarului au murit in urma unor boli cardiace.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO