Incep pregatirile pentru Jazz in the Park. 7 zile de concerte si activitati, de luni pana duminica

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
Incep pregatirile pentru Jazz in the Park. 7 zile de concerte si activitati, de luni pana duminica

Organizatorii Jazz in the Park incep pregatirile pentru festivalul care incepe luni la Cluj si care se va desfasura pe tot parcursul saptamanii viitoare.

Lucrarile de amenajare a spatiului de festival vor avea loc luni si marti pe malul Somesului, in zona plajei Grigorescu, iar in Parcul Central se va lucra de luni si pana joi la aranjarea scenelor si a spatiilor.

Festivalul va incepe luni in curtea Muzeului de Arta, va continua apoi pe malul Somesului, iar in weekendul 1-3 iulie clujenii vor fi asteptati in Parcul Central.

„Festivalul a devenit tot mai mare in fiecare an si este firesc ca procesul de amenajare sa fie si el tot mai complex. Promitem sa avem grija de parc la fel ca la prima editie. Vom incepe munca de luni, atat pe mal cat si in parc, iar in weekend parcul va arata splendid si ii vom astepta pe clujeni si nu numai sa vina sa se bucure de festival. Pana vineri va recomandam sa veniti in curtea Muzeului de Arta luni seara si pe malul Somesului de marti si pana joi sa vedeti si acolo ce am pregatit", spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Jazz in the Park: o seara in curtea muzeului, 3 zile pe mal si 3 zile in parc

Festivalul Jazz in the Park incepe luni, 27 iunie, cu evenimentul de deschidere, concertul Teodora Enache si Benny Rietveld Quintet. Acesta este singurul concert pe baza de bilet din cadrul festivalului, bilete se gasesc in reteaua BiletMaster.ro, iar cei care cumpara bilete pana joi, 23 iunie inclusiv, au parte de pretul de presale:

https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003557/Teodora-Enache-&-Benny-Rietveld-Quintet

Malul Somesului, loc de relaxare si descoperire

De marti si pana joi publicul e asteptat dupa-amiaza si seara sa descopere trupe de jazz si sa se relaxeze pe malul Somesului, in zona plajei Grigorescu. In cele trei zile va avea loc concursul Jazz in the Park, la care participa trupe de jazz din tara si strainatate. Concertele si activitatile pe malul Somesului vor avea loc marti, miercuri si joi intre orele 16:00-22:00.

 

De pe mal, ne mutam in Parcul Central

Relaxarea, muzica buna si activitatile se muta vineri, sambata si duminica in Parcul Central. Aici vor concerta trupe si artisti din tara si strainatate printre care Hindi Zahra, AaRON, Kovacs, Neil Cowley Trio, Naked, Bogdan Vaida, Ours Samplus, Blazzaj, Platonic Band. In Parcul Central vor fi amplasate 3 scene: una principala, una secundara si Classic Stage, scena dedicata muzicii clasice. Vineri concertele in vor incepe la ora 18 in Parcul Central, iar in weekend de la ora 12:00.

In fiecare noapte, dupa ce se termina concertele de pe malul Somesului si din parc, publicul e invitat la jam session in Colin’s Gastro Bar.

Pe langa concerte, la Jazz in the Park vor avea loc diverse alte evenimente si activitati: proiectii de filme, jocuri pentru copii, tiroliana, escalada, minigolf, lansari de carte, expozitii de pictura si sculptura, workshopuri, prezentari de moda si multe altele.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO